Haberler

AÖF geçmiş çıkmış sorular cevapları (açıköğretim vize sınav soruları)

Güncelleme:

Haberimizden merak ettiğiniz AÖF çıkmış sorularına ve cevaplarına ulaşabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz. Sınav tarihlerinin yaklaşması ile birlikte öğrencilerde en çok sınavlara ilişkin soruları ve cevapları merak etmeye başladı. Siz de haberimizde yer alan linklerden soru ve cevaplara ulaşabilir sınava en iyi biçimde hazırlanabilirsiniz. İşte tüm merak ettikleriniz ve AÖF çıkmış sorular hakkında tüm bilmeniz ve göz atmanız gerekenler...

AÖF çıkmış sorulara ve cevaplarına nasıl ulaşılacağı binlerce açıköğretim fakültesi öğrencisi tarafından merak konusu oldu. 2013-2014-2015-2016 AÖF güz dönemi, vize sınavlarında geçmişte çıkmış soruların cevapları haberimizde sizler için paylaştık. AÖF sınavına hazırlanmayan adaylar son günlerinde geçmişte çıkmış olan AÖF sorularını çözerek sınava giriyorlar. 2017 güz dönemi AÖF sınav giriş belgeleri yayınladı. AÖF sınavına girecek adaylar, AÖF'nin https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim resmi sitesinden ulaşabilirler. Bir yandan AÖF çıkmış sorularını çözerek hazırlıklarını sürdüren öğrenciler bir yandan da sınav yerleri için Anadolu Üniversitesi'nin resmi sayfasını ziyaret ediyor. İşte AÖF çıkmış sorular ve detayları hakkında ayrıntılar... Kasım ayının son haftası yapılacak olan AÖF sınavlarına ilişkin detaylar belli olmaya başladı.

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR

AÖF sınav soruları ve cevaplarını sizler için hazırladık. 25-26 Kasım tarihlerinde AÖF sınavları gerçekleştirilecek. Öğrenciler ise sınav öncesinde çıkmış soruları inceleyebilecekler. İşte 2017 yılı dahil AÖF çıkmış soruları Yukarıdaki linke tıklayarak AÖF önceki sınavlarda çıkmış soruları görebilir ve sınav hazırlıklarınızda çıkmış sorulardan faydalanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title