Haberler

"Antalyasporlular Günü" Etkinliklerinde Yangın Faciasının Eşiğinden Dönüldü

Güncelleme:

Antalyasporlular Günü etkinliklerinde bir araya gelen taraftarların kullandığı havai fişek ve meşalelerden çıkan kıvılcımlar nedeniyle, 3 yerde yangın çıktı; facianın eşiğinden dönüldü.

Antalyasporlular Günü nedeniyle düzenlenen "1 Meşale de Sen Yak" etkinliği kapsamında yaklaşık 5 bin Antalyaspor taraftarının yaktığı meşaleler nedeniyle kentin 3 ayrı noktasında yangın çıktı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ANLAŞTILAR

Sosyal medya aracılığıyla düzenlenen "07.07.2017 Antalyasporlular Gününde "1 Meşale de Sen Yak" etkinliğine katılan Antalyasporlu taraftarlar Konyaaltı varyantında bir araya geldi. Varyant ve Konyaaltı Sahili'ne sıralanan yaklaşık 5 bin taraftar, tezahüratlar eşliğinde aynı anda meşale yaktı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Meşale ve havai fişek gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Bu sırada taraftarların meşalelerinden çıkan kıvılcım nedeniyle Konyaaltı Falezleri'ndeki 3 ayrı noktadaki ot ve çalılar tutuştu. Rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen alevler, olay yerine çağrılan 4 itfaiye ekibi tarafından yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Antalyasporlu taraftarlar da yangını söndürme çalışmalarına yardım etti. Bölgede bir süre tezahüratta bulunan Antalyasporlu taraftarlar, daha sonra dağıldı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Konyaaltı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title