Haberler

Antalya: Todoks'dan Doğa Yürüyüşü

Antalya Toroslar Doğa Sporları Kulübü'nün (Todoks) Karaöz Korsan Koyu ve Gelidonlu Burnu Feneri Yürüyüşü, 120 Kişinin Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Antalya Toroslar Doğa Sporları Kulübü'nün (TODOKS) Karaöz Korsan Koyu ve Gelidonlu Burnu Feneri yürüyüşü, 120 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

TODOKS'un programlı etkinliklerinden olan yürüyüş, Adrasan yakınlarından başladı. 1. grup Adrasan, Karaöz, Korsan Koyu ve Fener Parkuru'nda 19 kilometre, 2. grup Karaöz, Korsan Koyu ve Fener Parkuru'nda 13 kilometre, 3 grup ise Korsan Koyu ve Fener Parkuru'nda 6 kilometre yürüyüş yaptı. Gelidonya Burnu Feneri'nden Beş Adalar'ın doyumsuz manzarasını seyreden ve öğle molasını Melanippe antik kent kalıntılarının bulunduğu Korsan Koyu'nda veren yürüyüşçüler, orman yolları ve patikalar boyunca keyifli anlar yaşadı. Etkinliğin rehberliğini, Toroslar Doğa Sporları Kulübü 2. Başkanı İsmail Ülker ve Dağcılık Birim Sorumlusu Hakan Çakır üstlendi.

Bu arada, Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun (TDF) TODOSK üyelerine yönelik vereceği eğitim etkinlikleri başladı. Bir hafta boyunca kampta eğitim alacak olan sporcular, Sivridağ yamaçlarında tırmanışlar gerçekleştirecek. TDF eğitmenleri nezaretinde yapılan eğitime 15 TODOSK sporcusu katılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title