Haberler

Cani baba, eski eşini kızının gözünün önünde 12 bıçak darbesiyle öldürdü

Güncelleme:

Burdur'un Çavdır ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Sevil Özel, geçen yıl boşandığı Tarkan Altun tarafından, kızı Menekşe Altun'un gözleri önünde 12 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Bir yıl önce kocasından boşanan ve Denizli'nin Çivril ilçesinden 3 çocuğu ile birlikte mevsimlik işçi olarak Çavdır'a gelen Sevil Özel, rahatsızlanınca hastaneye gitti.

KATİL, ELİNDE BIÇAKLA BELİRDİ

Hastane çıkışında da bir mağazada çalışan kızı 17 yaşındaki Menekşe Altun'un yanına uğradı. Anne kız, evlerine doğru yürümeye başladı. Ancak sokak ortasında karşılarına elinde bıçakla Tarkan Altun çıktı. Sevil Özel kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Altun, kızının müdahalesine rağmen eski eşini 12 yerinden bıçaklayıp, kaçtı.

Ağır yaralı olarak Çavdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın kurtarılamadı.

Sevil Özel'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Denizli'nin Çivril ilçesinde toprağa verilmek üzere, kardeşi Ekrem Özel ve kızı Menekşe Altun tarafından teslim alındı.

CİNAYET ANINI GÖREN TALİHSİZ KIZ, YAŞANANLARI ANLATTI

Cinayete tanıklık eden Menekşe Altun, yaşadıklarını anlattı:

"Annem hastaneye gelmişti. Hastanede işi bittikten sonra birlikte eve gidiyorduk. Tam çarşının ortasında babam arkamızdan geldi. Bize 'Durun' dedi. Biz de durmayınca, koşarak yanımıza geldi. Elindeki bıçağı annemin boğazına dayadı. Babamı yere yıktım. Sonra bana vurdu ve geriye itti. Onu yine de bırakmadım. Annemi yere yatırarak, bıçaklamaya başladı. Tüm gücümle onu yere yıktım ve kaçtı. Anneme 12 bıçak darbesi vurmuş. Annem kanlar içerisindeydi. Ambulans geç gelir diye çalıştığım iş yerine koşarak, yardım istedim. İş yerindeki bir ağabeyim arabasıyla geldi. Bu arada, yoldan geçen bir hemşire anneme ilk müdahaleyi yaptı. Sonrasında ambulans geldi ve götürdü. Ama ben annemin can çekiştiğini gördüm. Annemle konuşamadım. Çünkü ben ona yardım bulmaya çalışıyordum."

Polis, kaçan eski kocayı arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Denizli Tarkan Çavdır 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (8)

Nur:

Çok üzücü! Anne-baba olamıyoruz sonra da bu evlatlarımızdan gelecek bekliyoruz!

8
1
yanıtYanıtla
Afyonlu:

Ölmek istemiyorum diye bağırdım, Kızım da ''Anne ölme'' diyordu !! Ölmek istemiyordum ama bende öldürüldüm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNUTMAYACAĞIZ ASLA. . . ALLAH RAHMET EYLESİN :(

7
1
yanıtYanıtla
haylass:

Annemle konuşamadım diyor kız :S

yanıt1
yanıt0
Hakan:

Bu kadınların katili bunları tahliye edenlerdir.

3
0
yanıtYanıtla
cehenneme odun lazım .:

aferinnn

1
1
yanıtYanıtla
İlhan:

Bu işin çözümü profosyonel eğitimdir.

0
0
yanıtYanıtla
sss:

bunların hırsına okuyup hakim olacam kimse kimseyi bıçaklayamayacak

0
0
yanıtYanıtla
Abdülaziz hüseyin:

Kanun çıkana kadar . Giden canlar ne olacak ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title