Haberler

Antalya Personele Çocuklarla Doğru İletişim Eğitimi

Personele çocuklarla doğru iletişim eğitimiAntalya'nın Serik ilçesindeki The Land Of Legends'te personele çocuklarla doğru iletişim eğitimi verilmeye başladı.

Personele çocuklarla doğru iletişim eğitimi

Antalya'nın Serik ilçesindeki The Land Of Legends'te personele çocuklarla doğru iletişim eğitimi verilmeye başladı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Türkiye'nin en büyük eğlence merkezi The Land Of Legends'te çalışan personele çocuklarla doğru iletişim konusunda akademik düzeyde eğitim vermeye başlandı. Eğitimlerin ilki gerçekleştirilirken, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, yaklaşık 6 ay kadar önce otel yönetimi tarafından davet edildiğini söyledi.

Çocuklarla etkili iletişim kurmak için eğitim verilmesi talebinde bulunduklarına dikkati çeken Kangal, Bu teklif beni son derece mutlu etti. Çünkü çocuklar eğlenmek için otellere gidiyor. Bazı personellerin tutumlarından dolayı olumsuz anılarla dönebiliyorlar. Bu otelin çocuklara verdiği önem vereceğimiz eğitimle beni etkiledi ve 2 gündür burada otel personeline eğitim veriyoruz. Çocuklarla etkili iletişim nasıl kurulur eğitimde bu konuyu veriyoruz dedi. Çocuklarla etkili iletişimin temellerine değine Kangal, Çocukların istekleri olmadan onları öpmemeleri, sarılmamaları, fazla fiziksel ortam kurmamaları konularında eğitim veriyoruz. Bu tür eğitimlere bu otel bir öncü oldu. Bu eğitim semineri Türkiye'de ilk defa gerçekleştirildi. Bundan sonra da bu tür eğitimler artacak, sürecektir. Bu nitelikteki bir otelin buna öncü olması diğer otellere de eğitimin yayılacağını düşünüyorum. Çünkü 'çocuk dostu otel' demek çocuk boyunda sandalye ve masa, animasyon demek değil. Çocuk dostu otel çocuklarla çocuk gibi iletişim kurabilen, çocukların düzeyine inebilen personellerle çalışan otel demektir diye konuştu. The Land Of Legends Kingdom Otel Genel Müdürü Çetin Pehlivan da şöyle dedi Türkiye'nin en önemli çocuk dostu ilk otel ve eğlence merkeziyiz. Biz çalışanlar olarak sevgi dolu kalplerimiz var. Çalışanlarımız çocuklarla daha iyi iletişime geçmesi için Türkiye'de ilk defa böyle bir eğitim semineri veriyoruz. Ana amacımız bu. Çocuklarla doğru iletişim için bu eğitimlerin şart olduğu bilinciyle böyle bir uygulama başlattık. Eğitimlerin ilki gerçekleştirilen merkezde belirli aralıklarla eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya serik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title