Haberler

Antalya'da şubat ayının en sıcak gününü sahilde geçirdiler

Güncelleme:

ŞUBAT ayının en sıcak gününün yaşandığı Antalya'nın Kemer ilçesinde yerli ve yabancı turistler plajlarda güneşin keyfini çıkardı.

Bu yıl şubat ayında en sıcak günün yaşandığı ve hissedilen sıcaklığın 27 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece olduğu Kemer ilçesinde yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Bazı turistler denizde yüzerek yazı andıran günde zaman geçirirken kimi de denizde jet-ski kullandı.

'ANTALYA'DA YAZI ÖZLEMİYORUZ'

Antalya merkezden Kemer'e gelen yüksek lisans öğrencileri Aylin Asil ve Beyza Başalan, sıcak havanın keyfini çıkarırken bir yandan da sahilde gitar çaldı. Aylin Asil, "Bugün Antalya'nın en sıcak şubat ayını yaşıyoruz. Arkadaşımla beraber Kemer'e geldik. Antalya merkezde oturuyoruz ve güneşin ve denizin tadını çıkartmaya geldik. Müzik aletlerimizi de aldık. Beraber tadını çıkartmak için geldik. Antalya'da yazı özlemiyoruz yani şubatta" dedi. Beyza Başalan ise, "Çok sıcak bir hava var zaten. Antalya'nın normal mart ayı gibi bir sıcaklık yaşıyoruz. Böyle keyifli bir gün geçirmek için biz de şehir merkezinden kaçalım dedik" diye konuştu.

3,5 AYDIR TATİLDELER

Belarus'un başkenti Minsk'ten iki haftalık tatil için 1,5 yaşındaki çocuklarıyla tatile gelen ve tatillerini uzatarak 3,5 aydır Kemer'de kalan Kazucits ailesi de denizin keyfini çıkaranlardan oldu. Belarus'ta hava sıcaklığının eksi derecelerde olduğunu belirten İlya Kazucits (30), "Uzun zamandır burada tatil yapıyoruz. 4 aya yakındır. Kış burada gerçekten de çok güzel. Hava süper. Zaten Türkiye'ye ilk defa gelmiyoruz. Türkiye neden mi güzel kış aylarında hava gerçekten ılıman. Tatil için ideal bir yer" dedi. Anna Kazucits ise, "Hafta sonu sokaklarda hiç kimse yok ve biz turist olduğumuz için bu günleri bekliyoruz aslında. Biz çünkü her gün sahile geliyoruz ama insanlar oluyor bugünkü gibi. Ama hafta sonları bütün plaj bize kalıyor ve bu çok güzel oluyor" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Belarus Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title