Haberler

Antalya'da Fırtına Temizliği (4)

Suriyelilerin ÇADIRLARI UÇTU Antalya'da dün etkili olan şiddetli yağış ve fırtına Serik İlçesi'ne bağlı Cumalı, Taşlık, Burmahancı ve Kozağacı mahallelerinde çadırlarda yaşayan Suriyelileri de olumsuz etkiledi.

Suriyelilerin ÇADIRLARI UÇTU

Antalya'da dün etkili olan şiddetli yağış ve fırtına Serik İlçesi'ne bağlı Cumalı, Taşlık, Burmahancı ve Kozağacı mahallelerinde çadırlarda yaşayan Suriyelileri de olumsuz etkiledi. Fırtına bazı Suriyelilerin çadırlarını yıkarken, bazıları da yağmur suyuyla doldu. Elektrik olmadığı için sabaha kadar odun yakarak ısınmaya çalışan Suriyeliler, yıkılan çadırlarının yerine yenilerini kurdu. Kadınlar ise yağmur suyu ve çamur nedeniyle kirlenen eşyaları temizledi.

'10 ÇADIRIMIZ YIKILDI'

Suriyeli Ahmet El Hüseyin, "Suriye'den savaştan kaçtık. Burada derme çatma çadırlarda yaşıyoruz. Seralarda işçilik yaparak geçimimizi sağlıyoruz. Dün akşam yaşanan fırtınada 10 çadırımız yıkıldı. Çok zor anlar yaşadık. Yıkılan çadırlarımızda geceyi çoluk çocuk yağmur ve fırtına altında geçirdik. Kendi imkanlarımızla çadırlarımızı yeniden ayağa kaldırdık" dedi.

Diğer yandan Serik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Suriyelilere ilaç yardımı yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozağacı Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title