Haberler

Annesi ile Anlaşamayan İki Karısını Arabaya Kilitleyip Ateşe Verdi

Güncelleme:

Hindistan'nın Rajasthan şehrinde yaşayan Deepa Ram isimli adam, 25 ve 27 yaşındaki iki karısını takı alacağını söyleyerek arabaya bindirdikten sonra ateşe verdi.

Hindistan'nın Rajasthan şehrinde yaşayan Deepa Ram isimli adam, 25 yaşındaki Daira Devi ve 27 yaşındaki ikinci eşi Mali Devi'yi, onlara takı alacağını söyleyerek arabaya bindirdi. Şehirden çıktıktan sonra adam arabasını yol kenarında durduran adam, iki eşini arabanın içinde kilitleyip aracı ateşe verdi.

ANNESİ MEMNUN DEĞİLMİŞ

Polis tarafından gözaltına alınan üç çocuk babası adam polise verdiği ifadede, annenisin eşlerinden memnun olmadığını ve arabada oldukları sırada eşleri ile annesi hakkında tartıştıktan sonra arabadan inip onu ateşe verdiğini ifade etti.

ARABAYA ZORLA GERİ SOKMUŞ

Araba yanmaya başladıktan sonra eşlerden bir tanesi arabadan kurtulup yardım için bağırdı ama koca eşini tutup bir daha arabanın içe zorla koydu. Cani adamın tutuklandığı öğrenildi.

Haberler.Com/Dış Haberler

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Racasthan 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (20)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Helal sana reis heykeli dikilicek adamsın

5
118
yanıtYanıtla
...:

Allah sen ve senin gibilerin belasını versin..Dünya çok daha temiz bir yer olacak..normal değilsiniz bir doktora görünün..

yanıt17
yanıt2
Alim:

Bence çok iyi yapmış afeerimm adama... 9 ay karnında taşı besle büyüt süt ver elin kızı gelsin anneyi kabul etmesin... olmaz iman kabul etmez ne sadece iman akıl da fikir de kaldırmaz... ohhh iyi olmuş

13
47
yanıtYanıtla
Eda:

Ay yazik kadinlara aslinda ikisi bir oluyo adami arabaya kitleselermis keske.boylelikle dunya bi caniden kurtulurdu sonrada kaynanayi ayni sekilde

14
4
yanıtYanıtla
Melek:

Kaynana her yerde kaynana demekki

9
6
yanıtYanıtla
Eda:

Hep kadinlarmi ölmek zorunda acaba bunu yapan her iki tarafta tabiki cani sayılıyor. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın inş

13
2
yanıtYanıtla
Numara:

Inege tapmaya devam

13
1
yanıtYanıtla
Batandas:

Feto yapti

10
4
yanıtYanıtla
Müslüman olup da aferin diyenler:

Müslüman olup da bu işe aferin diyenler bi İmanınızı kontrol edin. Yaptığınız yazdığınız herşeyden mesul sünüz. Yarın Allah aferin diyordun gel seni de bi yakıvereyim benim ceza meleğim çoktur derse şaşırmasınlar. Kişi ne istediğine ne söylediğine dikkat etsin

6
7
yanıtYanıtla
Genç:

Ölenler kadın ama öldürülmelerine sebeb olanda kadın.Annesi için öldürmuş.Yani sadece erkeği suçlamayın

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title