Haberler

'Anneler Konuşuyor'; deneyimler paylaşılıyor

Güncelleme:

Philips Avent, 'Anneler Konuşuyor' platformu sayesinde, hikayeleri ile ilham veren anneleri bir araya getirecek ve onların seslerini duyuracak.

İlk buluşma, oyuncu ve bir anne olan Ceyda Düvenci'nin moderasyonunda, Bahçeşehir Üniversitesi'nde 9 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Annelerin hikayeleri ise Philips Avent'in Youtube kanalında yer alacak.

Anne karnından başlayarak, yaşamları boyunca bireylerin daha sağlıklı ve daha kaliteli bir hayat sürdürebilmeleri için gereken koşulları oluşturmaya katkıda bulunan Philips Avent, yeni bir projeye daha imza atıyor. 'Anneler Konuşuyor' ismini taşıyan bu yeni proje, hikayeleri ile ilham veren anneleri bir araya getirmeyi ve onların seslerini duyurmayı amaçlıyor.

Her yıl düzenlenmesi planlanan ve dijital ortamda da anneler ile buluşacak olan 'Anneler Konuşuyor' etkinliğinin ilki Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Salonu'nda düzenlenecek.

Sözün sıra dışı hikayeleri olan annelere bırakılacağı etkinlikte, konuşmacılar bebek sahibi olma hazırlıklarından, bebeklerini büyütürken yaşadıklarına kadar tüm deneyimlerini paylaşacak. 9 Nisan 2016, Cumartesi günü, 09.30 – 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğin moderasyonunu ise ünlü bir oyuncu ve anne olan Ceyda Düvenci üstlenecek.

Philips Türkiye Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu'nun evsahipliğinde düzenleyeceğimiz etkinliğimizde, dijital dünyanın tanınan isimleri Alerjik Anne Özlem Ceylan, Bekar Anne Nur Özkan, Engelsiz Anne Gülden Atay, İrem Güzey, Özge Lokmanhekim, Sezen Çiğdem ve Aslı Örs'ün yanı sıra Uzman Psikolog Pınar Mermer ve annelere kılavuzluk edecek birçok uzman da konuşmacı olarak yer alacak.

Hikayeler Youtube'da yer alacak

Birbirinden farklı ve ilham veren hikayeleri olan konuşmacıların, katılımcılarla bir araya gelerek yalnız olmadıklarını ve ortak bir paydada; 'annelik'te bir araya geldiklerini anlatacağı 'Anneler Konuşuyor'un videoları, Philips Avent'in Youtube kanalından da takip edilebilecek. Tüm anneler ayrıca Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden #annelerkonuşuyor hashtag'ini kullanarak annelik ve kendi hikayeleri ile ilgili paylaşımlarda bulunabilecek.

Katılımcıların kendilerinden birçok hikaye bulacağı proje ile Türkiye'nin dört bir yanındaki annelerin, uzmanların ve diğer katılımcıların deneyimlerinden faydalanmalarına imkan tanınması, annelik ve bebek bakımı konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçeşehir Üniversitesi Ceyda Düvenci Philips Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title