Haberler

Anneler Günü'nde Kızını Annesiz Bıraktı"

"Anneler Günü'nde kızını annesiz bıraktı" Muğla'daki feci kazada hayatını kaybeden Sultan Karadağ'ın yakınlarından yürek burkan sözlerİZMİR - Muğla'da yaşanan korkunç kazada hayatını kaybeden Sultan Karadağ'ın yakınları son anda otobüse binmekten vazgeçtiklerini belirterek, "Kimsesi yoktu,...

" Anneler Günü'nde kızını annesiz bıraktı"

Muğla'daki feci kazada hayatını kaybeden Sultan Karadağ'ın yakınlarından yürek burkan sözler

İZMİR - Muğla'da yaşanan korkunç kazada hayatını kaybeden Sultan Karadağ'ın yakınları son anda otobüse binmekten vazgeçtiklerini belirterek, "Kimsesi yoktu, kızı için yaşıyordu. Anneler Günü'nde kızını annesiz bıraktı" dedi.

Muğla'da midibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Kaynaklar Mezarlığı Gasilhanesi'ne getirildi. Cenazeleri almak için gelen aileler gözyaşı dökerken, hayatını kaybedenlerden Sultan Karadağ'ın yakınları da son anda otobüse binmekten vazgeçtiklerini söyledi.

Sultan Karadağ'ın aile dostu Fahriye Aras, tur otobüsüne binmek için arkadaşlarının ve Sultan Karadağ'ın çok ısrar ettiğini ancak binmediklerini söyledi.

"Kızını annesiz bıraktı"

Karadağ'ın en yakın arkadaşı Ayla Karakılıç da "Tek tesellimiz acımız büyük çünkü hepsi arkadaşımızdı. Sultan benim çok yakın arkadaşımdı her hafta görüşüyorduk. Kızı için yaşıyordu. Anneler Günü'nde kızını annesiz bıraktı" dedi.

"Benim çocuğumu da götürecekti, iyi ki gitmemiş"

Sultan Karadağı'ın kazadan yaralı olarak kurtulan kızı Beyzanur ile çocuğunun çok yakın arkadaşlar olduğunu da dile getiren Karakılıç, "Hatta çocuklarımız da çok yakın arkadaştı. Benim çocuğumu da götürmek istemişti. İyi ki göndermemişim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Anneler Günü Karadağ Muğla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title