Haberler

Anneler Günü

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Anneler Günü dolayısıyla Türk Anneler Derneği Isparta Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Isparta Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, çok sayıda annenin katıldığı buluşmada dernek üyeleri tarafından hazırlanan program sunuldu.

Programda anneler tarafından hazırlanan şiir ve türküler okundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Günaydın, "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadis-i şerifinin dinimizin annelere ne kadar büyük bir değer verdiğini açıkça ortaya koyduğunu belirtti.

Devletin son yıllarda yapmış olduğu düzenlemelerle kadınların iş hayatına katılımının arttığını ifade eden Günaydın, bu düzenlemelerle kadınların birçok önemli ve başarılı işlere imza attığını kaydetti.

Anneleri baş tacı etmek zorunda olduklarını aktaran Günaydın, şöyle devam etti:

"Onlar bizleri doğuran, yetiştiren ve milletimiz için hayırlı bir evlat olsun diye her türlü fedakarlığı gösteren çok değerli insanlardır. Annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Fırsatımız varken annelerimizi ziyaret edelim, yanımızdaysa her gün gereken değeri verelim. Annelerimizin bu gayreti ülkemizin her alanda gelişmesi için ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkması için çok önemli ve anlamlıdır."

Günaydın, annelerin her türlü övgüyü hak ettiğini belirterek, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Buluşmanın sonunda, Günaydın Türk Anneler Derneği üyelerini karanfillerle uğurladı.

Kaynak: AA / Güncel

Isparta Valiliği Anneler Günü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title