Haberler

Ankaralı Namık'ın Tabutunu Oğlu Omuzladı

Güncelleme:

Önceki gün yaşamını yitiren Ankaralı Namık dün son yolculuğunu uğurlandı. 14 yaşındaki oğlu Efe cenazede tabutunu omuzladı.

Oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybeden Ankaralı Namık'ın cenazesi, dün öğle saatlerinde Ankara Adli Tıp Kurumu'nda bekleyen yakınları ve sanatçı arkadaşları tarafından memleketi Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine uğurlandı.

MEMLEKETİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Namık Uğurlu, memleketi Çankırı'nın Kurşunlu İlçesi'ne bağlı Yeşilöz Köyü'nde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

BABASININ TABUTUNU OMUZLADI

İkindi vakti Yeşilöz Köyü Camii'nde kılınan namaz ardından omuzlarda köy mezarlığına götürülen Namık Uğurlu'nun cenazesi, dualarla toprağa verildi. Cenaze törenine katılan eşi Nebahat Uğurlu ile çocukları 14 yaşındaki Efe ve 7 yaşındaki kızı Sedef ile annesi Cevriye, babası Mustafa Uğurlu ayakta durmakta güçlük çekti.

Cenaze namazı ardından babasının tabutunu mezarlığa kadar taşıyan Efe, törene katılanları duygulandırdı.

ANKARALI TURGUT: HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Cenazeye Ankaralı Turgut, Hakan Taşıyan, Hasan Yılmaz gibi tanınmış sanatçılar da katıldı. Ankaralı Turgut, büyük bir üzüntü içinde olduğunu belirterek, "Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Çankırılı olmasına rağmen Ankara şarkıları ve türküleri ile tanınan ve bu yüzden 'Ankaralı Namık' adını kullanmayı tercih eden Namık Uğurlu'nun dün saat 21.30 sıralarında Kuzey Ankara TOKİ Blokları'nda, Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/c adresindeki apartmanın 7'nci katındaki evinin balkonunda atlayarak yaşamına son verdiği ifade edildi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ankaralı Turgut Mustafa Uğurlu Ankaralı Namık Yeşilöz Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Emre (:

allah ramet eylesin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title