Haberler

Ankara'dan Kırşehir'e "Kardeş Eli"

Ankara'daki bir ilkokulun öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyündeki ortaokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet kolileriyle duygularını içeren mektuplar gönderdi.

Ankara'daki bir ilkokulun öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyündeki ortaokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet kolileriyle duygularını içeren mektuplar gönderdi.

Kaman Kaymakamı Murat Girgin ve eşi Zeynep Girgin, Ankara Yeni Mahalle Harzemşah İlkokulu öğrencilerinin gönderdiği malzeme ve mektupları Çağırkan Hacı Meşhude Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine ulaştırdı.

Öğrencilere dağıtılan yardım kolilerinin arasından çıkan mektuplardan bazılarının Kaymakam Girgin tarafından okunması sırasında duygulu anlar yaşandı. Ankara'daki okulun öğrencilerinden Elif Durlanık'ın mektubunda yer alan "İşinize yarayacağını düşündüğümüz bazı hediyeler gönderdik. İnşallah beğenirsiniz. Biz kardeşiz. Sizleri çok seviyoruz. Lütfen mektup yazmayı unutmayın." cümleleri dikkati çekti.

Girgin, dağıtımın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gönderdikleri hediyeler ve mektuplar için Ankara Yeni Mahalle Harzemşah İlkokulu öğrencilerine teşekkür ederek, okul öğretmenlerinden Meltem Gürses'in hediyeleri Kaman'a getirerek teslim ettiğini söyledi.

Kardeşlik bilincinin oluşturulması anlamında çok güzel bir davranış gördüklerini vurgulayan Girgin, Çağırkan'daki öğrencilere de Ankara'daki arkadaşlarına mektup yazmalarını önerdi.

Kıyafet ve kırtasiye malzemeleri dağıtılan Çağırkan Hacı Meşhude Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, gönderdikleri hediyelerden dolayı Ankara'daki okulun öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Çağırkan Kırşehir Kaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title