Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısına Sanatçılardan Tepkiler

Oyuncu İlker Aksum, Ankara'da meydana gelen terör saldırısından dolayı üzüntüsünü paylaştı.

Ünlü oyuncu Aksum, terörü lanetlemekten başka yapacak bir şey olmadığını dile getirerek, "Terörün dini, dili, ırkı yok. Bunu hepimiz biliyoruz. Aklı başında olan, biraz bu meseleleri, dünya konjonktürünü takip eden herkes, terörle mücadelenin zor olduğunu da bilir. Bizim istihbaratımız, kolluk kuvvetlerimiz takipte değil mi sanki? Dünyanın her yerinde olabiliyor bu. Amerika'nın da Fransa'nın da göbeğinde olmadı mı? Burada sakin olup, sağduyulu davranıp hiçbir şekilde taviz vermeden terörle mücadeleye devam etmekten başka çaremiz yok" diye konuştu.

Sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben 45 yaşındayım. Doğduğumda bu olay vardı, ölürken de olacak. Bunun nedeni, coğrafi bölgemiz. Ne yazık ki böyle. Bizim komşularımız, Norveç, İsveç, İsviçre, Danimarka değil. Suriye, İran, Irak, Afganistan. Her tarafımız yangın yeri. Bunu hayatımız boyu çekeceğiz. Bütün devletler bir araya gelip ortak bir kara almadıktan sonra çok zor. Dünya, Fransa'da gösterdiği hassasiyeti bize de göstersin ama göstermiyorlar. Onlara farklı, bize farklı bakılıyor. Bütün liderler Ankara'da yürüyüş yapsınlar hadi. Olmayacak tabii ki, hayal."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İlker Aksum Fransa Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title