Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Başkentin En Fazla Göç Alan İlçelerinden Birisi Olan Sincan'da Nikah Oranında Artış Yaşandığı, 2004 Yılından Sonra Her Yıl Ortalama 2 Bin 100 Çiftin Dünya Evine Girdiği Bildirildi.

Başkentin en fazla göç alan ilçelerinden birisi olan Sincan'da nikah oranında artış yaşandığı, 2004 yılından sonra her yıl ortalama 2 bin 100 çiftin dünya evine girdiği bildirildi.

Sincan Belediyesi Evlendirme Memurluğu'ndan alınan verilere göre, daha önce 616 nikahın kıyıldığı Sincan'da bu rakam 4 kat artarak 2 bin 432 nikaha yükseldi. Sincan'da ayrıca 2004 yılından itibaren her yıl ortalama 2 bin 100 çift dünya evine girdi. Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sincan, her ne kadar şehir merkezine uzak bir metropol ilçe olsa bile, ekonomi ve ulaşım bakımından hiçbir eksiklik göremezsiniz. Alt yapı ve hizmet noktasında da sıkıntıların fazla yaşanmaması, bir iç göçe neden oluyor. İlçemizde, dünya evine adım atan çiftlerimizin sayısındaki bu artış da her şeyi gösteriyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title