Haberler

Angel Has Fallen Filmi

Angel Has Fallen filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Angel Has Fallen filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Gizli Servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning'i, Başkan Allan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri Bir saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI'dan kaçınmak zorunda kalıyor.

Yönetmen : Ric Roman Waugh

Senaryo: Katrin Benedikt, Robert Mark Kamen, Creighton Rothenberger

Oyuncular: Gerard Butler, Piper Perabo, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Nick Nolte, Tim Blake Nelson, Danny Huston, Chris Browning, Michael Landes, Sophia Del Pizzo, Joseph Millson, Sapir Azulay, Ty Hurley, Mark Arnold , Frederick Schmidt, Atanas Srebrev , Katya Bakat, Brendan Kelly, Mark Rhino Smith, Bryan Larkin , Nathan Cooper, Ori Pfeffer, Greg Orvis, Szentes Henrietta, Colin Stinton, Kerry Shale, Sarah-Stephanie, Clayton Adams, Ryan Oliva

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Angel Has Fallen

Yapımcı Firma: Campbell Grobman Films

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 23.08.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Katrin Benedikt Yönetmen Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title