Haberler

Andre Moritz, Denizlispor'la 2 Yıllık Anlaştı

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Andre Moritz'in transferini bitirdi. Türkçesiyle sempati kazanan Moritz, bugün 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Andre Moritz yeniden Türkiye'ye döndü. Brezilyalı futbolcu PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile iki yıllığına anlaştı.

Sportif direktörlük görevine Ali Tandoğan'ı getiren ve transfer yasağını kaldıran Denizlispor sürpriz bir transferin altına imza attı. Yeşil-siyahlı ekip daha önce Türkiye'de Kasımpaşa, Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu'nda da forma giyen Andre Moritz'i kadrosuna kattı.

DENİZLİ'YE GELECEK

Denizlispor yönetcileri futbolcunun menajeri ile yaptıkları görüşmelerde olumlu sonuç aldı. Brezilyalı futbolcunun bugün Denizli'ye gelecek ve bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Türkiye'den ayrıldıktan sonra şansını İngiltere temsilcileri Crystal Palace ve Bolton Wanderers'ta deneyen 29 yaşındaki deneyimli orta saha son olarak Hindistan Ligi ekiplerinden Mumbai City'de forma giyiyordu.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Moritz'in attığı "Iki hafta icin bi kari lazim, nerede bulabilirim?" tweet sosyal medyanın en çok konuştuğu paylaşımlar arasına girmişti. Moritz daha sonra "Evi temizlemek için" yazmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Tandoğan Andre Moritz Denizlispor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ANDRE MORİTZ:

vay be gecmiste kayserispor ve mersinde mükemmelişler yapmisti. sonra baska kulube giderek kendini bitirdi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title