Haberler

Anderlechtlilerden Ada'ya Wasilewski Ziyareti

Güncelleme:

Leicester City'e transfer olan Marcin Wasilewski, 6 yıl futbol oynadığı Anderlecht taraftarlarınca, geçen haftaki Millwall maçında onurlandırıldı.

2007 yılında Lech Poznan'dan transfer olduğu Anderlecht'te 6 sezon oynadı ve 3 lig şampiyonluğu yaşadı Wasilewski. 30 Ağustos 2009 tarihinde Standard Liege ile oynadıkları maçta Axel Witsel'in müdahalesi ile ayağı hem fibula hem de kaval kemiğinden kırılmıştı ve Polonyalı'nın sahalara dönüşü tam 9 ay aldı. Hatta Ekim 2012'de Witsel, Zenit forması giyerken Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ikili tekrar karşılaşmış, maç öncesinde Witsel'in elini sıkmayacağını söyleyen Wasilewski son anda kararını değiştirip ortamı yine gerginleştirmemek için kendisine uzatılan eli geri çevirmemişti.

Leicester City, Anderlecht ile kontratı biten savunmacıyı sezon başı kadrosuna kattı ama elbette Belçikalılar onu unutmadı. Cumartesi günü Leicester'ın Millwall ile Filbert Street'te oynadığı maç için korner bayrağının arkasına kümelenen Anderlecht taraftarları maç bitiminde yanlarına gelen Wasilewski'yi omuzlarına alarak büyük bir sevgi gösterisinde bulundular. Daha önce taraftarların eski futbolcularını hatırladıklarını veya bireysel olarak maçları ziyaret ettiklerini duymuştuk ama böyle organize biçimde başka bir ülkeye gidip vefa göstermek futbol adına çok hoş bir örnek.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Axel Witsel Poznan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title