Haberler

Anayasa Değişikliği Sonrası Çankaya'da İlginç Görüşme

AK Parti Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır, Bugün Sürpriz Bir Şekilde Çankaya Köşkü'ne Giderek Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le Görüştü. Randevunun Yalçınbayır'ın İsteği Üzerine Gerçekleştiği Öğrenildi. Yalçınbayır, Görüşme Konusunda 'Özel' Derken, Görüşmenin Sezer'in Anayasa Değişiklik Paketini İnceleme Süresi Devam Ederken Gerçekleşmesi Dikkat Çekti.

AK Parti Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır, bugün sürpriz bir şekilde Çankaya Köşkü'ne giderek Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le görüştü. Randevunun Yalçınbayır'ın isteği üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Yalçınbayır, görüşme konusunda 'özel' derken, görüşmenin Sezer'in anayasa değişiklik paketini inceleme süresi devam ederken gerçekleşmesi dikkat çekti.

Yalçınbayır, konuyla ilgili soru üzerine, "Özel bir görüşmeydi. Randevu istemiştim, bugüne denk geldi. Konjektürel bir şey değil" dedi.

Yalçınbayır, Sezer'le daha önceden tanıştıklarını da ifade ederek, "Yeni tanışıklığımız yok. Ben daha önce bakanlık, anayasa komisyon başkanlığı görevlerinde bulundum. Daha önceki 5+5 görüşmeleri sırasında diyaloğumuz olmuştu. Ama bu tamamen özel bir görüşmeydi" diye konuştu.

(AU-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title