Haberler

Anavatan Partisi Trabzon Eski İl Başkanı Fahrettin Aksoy:

Anavatan Partisi Trabzon Eski İl Başkanı Fahrettin Aksoy, Genel Başkan Erkan Mumcu'nun Bir An Önce İstifa Etmesi Gerektiğini Söyledi.

Anavatan Partisi Trabzon eski İl Başkanı Fahrettin Aksoy, Genel Başkan Erkan Mumcu'nun bir an önce istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Aksoy, 3 yılı aşkın bir süre il başkanlığı yaptığını ve daha sonra milletvekili aday adayı olduğunu belirterek siyaseti hizmet aracı olarak gördüğünü söyledi.

Demokrat Parti (DP) çatısı altında birleşmenin devrim olduğunu savunduklarını dile getiren Aksoy, şöyle konuştu: "Biz buna inandığımız için destekledik ve her zaman söylediğimiz sözün arkasında olduk. Ancak son dönemde sürekli bütünden parçaya doğru gidiliyor. Milleti kaos ortamına götürmeye kimsenin hakkı yok. Genel Başkan Mumcu'nun, ben kandırıldım demesini de çok yanlış buluyorum."

Erkan Mumcu'nun son 2 aydır partiyi iyi yönetemediğini anlatan Aksoy, şöyle konuştu: "Biz bu birleşmede samimiyet gördüğümüz için destek verdik. Bu bütünleşmenin sağlanmasında en büyük rol Mesut Yılmaz ve Süleyman Demirel'in. Ama bu birleşmenin bozulmasında ise en büyük sorumlu Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu'dur. Genel başkan Erkan Mumcu'nun bir an önce genel başkanlıktan istifa etmesi gerekir."

(EK-MU-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title