Haberler

Anaokulu öğretmeni genç kız "Sadece sevdim" diye not bırakıp hayatına son verdi

Güncelleme:

Samsun'da bir ana okulda resim öğretmeni olarak görev yapan 25 yaşındaki genç kız girdiği bunalım sonucu "Sadece sevdim" yazılı not bırakıp misafir olduğu arkadaşının evinde kendini asarak hayatına son verdi.

Samsun'un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, özel bir ana okulunda resim öğretmeni olarak görev yapan 25 yaşındaki Kübra B., girdiği bunalım sonucu misafir olduğu arkadaşının evinde geriye "Sadece sevdim" yazılı not bırakarak kendini çarşafla doğal gaz borusuna asarak intihar etti.

GENÇ KADININ CANSIZ BEDENİNİ EV SAHİBİ BULDU

Eve gelen ev sahibi M.Y., Kübra B.'yi oda girişindeki doğal gaz borusuna çarşafla asılı halde bulunca polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eve giden sağlık ekipleri genç kızın olay yerinde öldüğünü tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Atakum Samsun 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (72)

turkiyenin yabancisi:

intihar etmek kurtulmak olsaydı en fazla acıları sıkıntiları kederleri dertleri huzunleri yasayan peygamber sahabeler Allah muhafaza intihara kalkisirlardi ama asla bu yola basvurmadilar neden buyuk suc buyuk gunah ve intihar asla kurtulus degildir bunun obur dunyasi var intihar etmeye calisarak dunyadan dunyadaki sıkıntilardan dertlerden problemlerden vs kurtulacagim derken ahiretimizi mahvetmeyelim hicbir sıkıntı problemler acılar omurluk degildir gelip gecicidir kendi icimizde dert yapmaya sıkıntı yapmaya degmez Allah rahmet eylesin.

31
4
yanıtYanıtla
Ebru:

Bu işlere dini karistirmasaniz ölursunuz degilmi.kiz Sünni değil belki.bu Sünnilerin herşeyi yanlis

yanıt2
yanıt28
Sazan:

Ebru ebuuuuuu Bilmemek değil öğrenmemek ya da öğrenmek istememek kötü olan Sünnilik diye bir şey yok islam var müslümanlık var. Ve 2 milyar müslüman var. Içerisinde milyonlarca prof hukukcı öğretmeni akademisyeni uzmanı doktoru ... vs bu kadar insanın dogru bilerek yaşadığı ve inandığı inanca yanlış diyerek kendini küçültme basitleştirme. Kaldiki biz inancımız gereği fareye tapanlara bile saygı duyup her şeyleri yanlış demiyoruz. Çünkü bizim inancımız SENİN DİNİN SANA BENİM DİNIM BANA ayeti ile her kesi dinini yaşamakta özgür bırakmıştır. Kimsenin dinine sövmeyin ki onlarda sizin dininize sövmeyin buyurmuştur. Lütfen kendi inandığım dinin tadını çıkar yasa ama bizim inancınıza da dil uzatma Saygılarımla

yanıt8
yanıt7
serkan:

kendini öldüren bir öğretmen. . . . . . . . . . . . . . . e bunun yetiştirdiği çocuktan ne bekleyeceksin

6
22
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Kendini öldüren aile, alkollü aile, kavgacı aile, psikolojisi bozuk aile... çocuklar bunların yanında her gün. Öğretmen kendini öldürünce mi zarar veriyor çocuklara...nerde boş gezen varsa illa bir öğretmene laf edecek.... zavallı eksik zihniyet

yanıt5
yanıt1
doğrucu solcu:

öğretmenlerin her sene sağlık testine. . psikolojık test ve yeterlilik testine tabi tutulmalı. . . . . . . . yemin ederim aralarında daha konuşmaya mecali kalmamış. . . psikolojık sorunlu. . . . . . koyunu versen otlatamayacak kapasitede insanlar dolu. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

20
7
yanıtYanıtla
Sazan:

Bütün meslekler için aynibseyi söylersen kabul edilebilir. Sadece öğretmen dersen sende öğretmenden kalan bir acı anıyı düşünür insan Allah kimsenin başına vermesin. Yasadigin acıyı

yanıt5
yanıt3
doğrucu solcu:

sazan denilen yorumcu sanırım öğretmensin. . öğretmenle ne acım olabilir ki. . . . . işte böyle burnu havada. . kendini beğenmiş kaprisli insanlarsınız. . . . . korkun mu var sağlık testi yapılmasına. . . yeterlilik testine tabi tutulmasına. . . . . evet korkunuz var. . . . çünkü çoğunuz öğretmen olduktan sonra umursamıyorsunuz bişeyi. . . . . oh nasıl olsa attım kapağı mantığındasınız. . . ama öğretmenlikten önce biyerlerinizi yırtıyorsunuz öğretmen olmak için

yanıt2
yanıt2
doğrucu solcu:

sazan denilen zat. . . . acı olan ne biliyor musun. . ? senin gibileri özel derse çağıran benim . . . istediğim yere gelirsin. . istediğim yerde ders verirsin. . . . yani seni benim çalışanımsın. :)))) ama sen gibileri değil saat başı 300 tl veriyorum. . . . senin gibi vasıfsızları değil. . . . .

yanıt1
yanıt2
Sazan:

Bu benim mesleğim Çağırılan yere gider hakkını verir ve hakkımı alırım. Benim işim bu . Eğitim ve öğretim . Ha şu konuda haklısın. Senin gibilere parasi olanlara özel derste öğretimi veriyoruz. Üzgünüm orada eğitimi veremiyoruz. Sende egitimden nasibini almayanlardansin. Yazından dolayi gocunmadim Beni ezmek için yazmışsan bu beni ezmez gurur vesikası olarak taşırım

yanıt2
yanıt1
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title