Haberler

Anamur'da kapatılan dere yatağında göçük

Güncelleme:

Anamur'da kapatılan dere yatağında göçükMERSİN'in Anamur ilçesine bağlı Göktaş Mahallesi'nde, ıslah edilip, üzeri kapatılan dere yatağında 12 metrelik göçük meydana geldi.

Anamur'da kapatılan dere yatağında göçük

MERSİN'in Anamur ilçesine bağlı Göktaş Mahallesi'nde, ıslah edilip, üzeri kapatılan dere yatağında 12 metrelik göçük meydana geldi.

Anamur ilçesi Göktaş Mahallesi 204 Sokak'ta üzeri kapatılan eski dere yatağında 2 gün önce 2 metre genişliğinde, 12 metre derinliğinde göçük oluştu. Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürülüğü'ne bağlı ekipler, araç ve yayalar için tehlike oluşturan göçüğü, kapattı.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, bu tür dere ıslahlarının 25-30 yıl önce yapıldığını ve ömrünü tamamladığını, göçüklerin de bu nedenle meydana geldiğini söyledi. Kılınç, ıslah edilen derelerin üzerlerinde, göçüklere karşı yenileme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Başkan Kılınç, çoğu sıcak asfalt ve parkelerle kaplı bölgelerin altında meydana gelen göçükleri tespit ederek, aciliyetine göre kapsamlı bir plan hazırladıklarını da ifade etti. Dere ıslahı yenileme çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Kılınç, "Zaman içerisinde tabiatın, doğanın vermiş olduğu tahribat neticesinde ciddi çökmeler, yıkılmalar, bu oynamalar oluşuyor. Bu tür çalışmaların malzemelerini üretmek için konkosör tesisi ve taş ocağı kurduk. Buradaki göçüğün kapatılmasının ardından ikinci bir göçük de Akarca Mahallesi'nde meydana geldi. Ekiplerimiz göçüklere karşı çalışma başlattı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anamur Belediyesi Anamur Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title