Haberler

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Atanan Şafak Ertan Çomaklı Kimdir?

Güncelleme:

2018'in Eylül ayında Anadolu Üniversitesi'nin rektörü olarak atanan Şafak Ertan Çomaklı, birçok öğrenci tarafından araştırılan isim oldu. Peki, Şafak Ertan Çomaklı kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ayrıntılar..

Rektör atamaları gerçekleştirildi ve kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı. Daha önce Polis Akademisi Başkanlığı'nda görev alan Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi'ne rektör olarak atandı. Yeni rektör, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Şafak Ertan Çomaklı kimdir, kaç yaşındadır?

ŞAFAK ERTAN ÇOMAKLI KİMDİR?

Şafak Ertan Çomaklı, 5 Kasım 1975 tarihinde Erzurum'da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da tamamlayan Çomaklı, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden 1997 yılında mezun oldu.

2004 yılında doktorasını Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamlayan Şafak Ertan Çomaklı aynı yıl Gazi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümüne araştırma görevlisi olarak girdi.

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Atanan Şafak Ertan Çomaklı Kimdir?

2005 yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Yrd.Doç olarak atanan Çomaklı, 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Doçenti oldu.

Şafak Ertan Çomaklı, daha önce Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'nin müdürlük görevini üstlenmekteydi.

Şafak Ertan Çomaklı 2004 yılında Milli Prodüktivite merkezi tarafından Doktora Burs ödülüne layık olmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anadolu Üniversitesi Şafak Ertan Çomaklı Çomaklı Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title