Haberler

Anadolu Efes'in Medya Günü Yapıldı

Anadolu Efes'in medya günü yapıldıAnadolu Efes Basketbol Takımı'nın 2017-2018 sezonu Euroleague Medya Günü, çok sayıda basın mensubunun katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Anadolu Efes'in medya günü yapıldı

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın 2017-2018 sezonu Euroleague Medya Günü, çok sayıda basın mensubunun katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Anadolu Efes Spor Kulübü çalışanları ve teknik kadrosunun da katıldığı fotoğraf çekimlerinde Anadolu Efes oyuncuları tam kadro yer aldı.

2017-2018 sezonu kadrosunda yer alan kaptan Doğuş Balbay, Ricky Ledo, Errick McCollum, Derrick Brown, Yiğitcan Saybir, Birkan Batuk, Arda Erdoğan, Onuralp Bitim, Berk Demir, Brock Motum, Josh Adams, Vladimir Stimac, Muhaymin Mustafa, Edo Muric, Bryant Dunston ve Krunoslav Simon, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oyuncular aynı zamanda Anadolu Efes'in yeni sezon formalarını da ilk kez giydi.

PERASOVİC: "SEZON İÇİNDE BİZİ SÜRPRİZLER BEKLİYOR"

Öte yandan Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeni bir takım yaptıklarını söyleyen Perasovic, "Geçen sezon sadece 3 tane oyuncumuz var. Sezonun nasıl gideceğini hep beraber göreceğiz. Genç ve yeni bir kadromuz var. Ama sezon içerisinde bu genç oyuncuların kendilerini çok iyi geliştirip, bize iyi bir sezon geçirtebileceklerini biliyoruz" diye konuştu.

Euroleague ile FIBA arasındaki sorun hakkında konuşan Perasovic, "Bence bu basketbol için büyük sorun. İki tarafında anlaşması lazım. Yapılacak her anlaşma yaşanılan bu sorundan daha iyidir. Kişisel olarak iki taraftan da uzlaşma konusunda beklenti içerisindeyim" dedi.

Geçen sezona göre daha zayıf bir takım olduklarını söyleyen tecrübeli koç, "Bu sezon oynamaya aç oyunculara sahibiz. Bu ne kadar rekabetçi olacağımızı sezon içerisinde gösterecek. Diğer takımlar her zaman aynı. Fenerbahçe, Real Madrid, Yunan takımları gibi iyi takımlar var. Sezon içinde sürprizler bizi bekliyor. Rekabet herkes için sert olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Efes Birkan Batuk Doğuş Balbay Sinan Erdem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title