Haberler

AMGEN ve Mustafa Nevzat'ta İş'te Misafir'in İlk Konuğu Demet Yoruç Oldu

Güncelleme:

AMGEN & Mustafa Nevzat, çalışanlarının çalışma ortamlarını renklendirerek daha motive çalışmalarını hedeflediği "İş'te Misafir" etkinliklerine başladı.


İş'te Misafir'in ilki, yoga ve meditasyon uzmanı Demet Yoruç ile Mustafa Nevzat merkez ofisinde gerçekleştirdi. Demet Yoruç'un yoga ve meditasyon alanındaki kişisel yolculuğunu paylaşarak başladığı İş'te Misafir, yoga ve meditasyonun temel öğretileri ve katılımcılarla gerçekleştirdiği kısa meditasyon egzersizleriyle devam etti. Özellikle farkındalık felsefesi üzerine kurulu olan yoga ve meditasyonun, sağlımız üzerindeki olumlu etkilerinin yanı sıra, zihni dinginleştiren ve konsantrasyonu artıran zihinsel bir detoks görevi gördüğünü paylaşan Yoruç, toplantının sonunda kendisine gelen soruları cevapladı.

Amgen & Mustafa Nevzat, "İş'te Misafir"de her ay farklı disiplinlerden misafir edeceği profesyonellerle çalışanlarını bir araya getirerek, ilaç dünyasının dışındaki trendleri de yakından takip ederek çalışanlarına sunmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title