Haberler

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Doğrusöz'den samimi itiraf: Erkek olduğumu 5 yaşında anladım

Güncelleme:

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz, bir dergiye verdiği röportajda erkek olduğunu çok küçük yaşlarda fark ettiğini ve katıldığı moda programında elbiselerin altına boxer giydiğini anlattı.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran ve şimdilerde ameliyatsız cinsiyet değiştirme sürecinde olan Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde yüzüne sakal eklettirdiğini ve yeni adının Doruk olduğunu duyurdu. Değişim sürecinde adından sıklıkla söz ettiren Doğrusöz, kendisinin 5 yaşında erkek olduğunu hissettiğini anlattı.

"ERKEK OLDUĞUMU 5 YAŞINDA ANLADIM"

Yeni adıyla Doruk Doğrusöz, GZone'a dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Yıllar önce yaşadıklarından bahseden Doğrusöz, "Erkek olduğumu çocukken anladım. 5 yaşımda dedemin tıraş takımları ile oynar, yüzüme köpük sürerdim." dedi.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Doğrusöz, samimi itiraf: Erkek olduğumu 5 yaşında anladım

"ETEKLERİN ALTINA BOXER GİYİYORDUM"

İşte Benim Stilim yarışmasındaki mini elbise, yüksek topuklu halleriyle tanınan Doğrusöz, yarışma süreci içinde "Ben yarışma dönemimde bile maskülen bir tarza sahiptim biliyorsunuz. Abiyelerimin, eteklerimin altına bile boxer giyiyordum" şeklinde konuştu.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Doğrusöz, samimi itiraf: Erkek olduğumu 5 yaşında anladım

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYOR

Cinsiyet değiştirme sürecinde olumlu yorumların yanı sıra olumsuz bir çok yorum alan Doğrusöz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ileride bir çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

"HER ANINDA BAŞUCUNDA OLACAĞIM"

Doğrusöz ile aşk yaşayan 2018 Bikini Fitness Şampiyonu Büşra Eyen, ilişkisi hakkında "Zorlu bir süreçten geçtik. Kötü enerjilerinizi kendinize saklayın. İyi ki hayatıma Doruk girdi. Her anında başucunda olacağım. Ruhumuz güzel bizim" yorumunu yaptı.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Doğrusöz, samimi itiraf: Erkek olduğumu 5 yaşında anladım

DEMET AKALIN DESTEK OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından sakal eklettirdikten sonra çektirdiği fotoğrafları paylaşan Neslihan Doğrusöz'e Demet Akalın'dan da destek gecikmedi. Akalın, Dorğusöz'ün fotoğrafına "Özgürce hissettiğin gibi. Acayip de yakışıklı" yorumunu yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz Haberler

500

Yorumlar (91)

diyar:

erkekler erkeklere kadınlarda kadınlara benzediğinde kıyameti bekleyin

72
109
yanıtYanıtla
:

yazdıgını bi daha oku sayın hocam

yanıt21
yanıt3
Zzzz:

erkekler kadınlara kadınlar erkeklere benzediğinde.

yanıt28
yanıt0
KorkanınÇocuğuOlmaz:

Vay be dedesinin traş takımı ile oynayıp boxer giyen kızlar erkek oluyormuş :D

14
1
yanıtYanıtla
Sedakuş:

BEn de bir bayanım ama ruhum kuş gibi kendimi kuş olarak hissediyorum cik cik ötesim geliyor napsam acaba

12
0
yanıtYanıtla
Aman:

Uçmaya çalışma yoksa son kez ciyyk diye ötersin

yanıt5
yanıt0
BATIDAN GELEN SÜVARİ:

ERKEK OLDUĞUNU BEŞ YAŞINDA ANLIYORSUN SONRA ERKEK OLDUĞUNDA SENİN TEKRAR ERKEKLERLE BERABER OLMAYACAĞININ GARANTİSİ VARMI ERKEKLİKTEN DÖNÜP TRANS OLANLARDADA KADINLARLA BİRLİKTE OLMA ARZULARI NEDEN VAR ACABA BANA BUNUN GARANTİSİNİ KİM VEREBİLİR YANİ ASLINDA OLAY CİNSEL SAPKINLIK JHASTALIK DERECESİNDE ARZULARINA YENİK DÜŞÜP NE İSTEDİĞİNİ BİLEMEME VE SON OLARARAKTA ŞİDDETLİDERECEDE HİSTERİK ARZULARA YENİK DÜŞME OLAYI

12
0
yanıtYanıtla
blabla:

her pisliği arzulamanın adı özgürlük olmuş

yanıt0
yanıt0
YAHŞICAZİBEM:

OLDU PEKİ TAMAM

yanıt0
yanıt0
Kardelen:

Böyle haberleri görünce gerçekten miğdem bulanıyor cinsel tercihmis gençlere kötü örnek oluyorlar biri leri bunlara dur demeli artık ve onları destekleyen leri de anlamıyorum.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title