Haberler

Ambulans Helikopter Kalp Hastası Bebek İçin Zorunlu İniş Yaptı

Samsun'da dünyaya gelen ve kalp rahatsızlığı çeken iki aylık bebek, tedavisi için İstanbul'a sevk edildiği sırada ambulans helikopter, Zonguldak'a zorunlu iniş yaptı.

Samsun'da dünyaya gelen ve kalp rahatsızlığı çeken iki aylık bebek, tedavisi için İstanbul'a sevk edildiği sırada ambulans helikopter, Zonguldak'a zorunlu iniş yaptı.

Alınan bilgiye göre, Samsun'da iki ay önce özel bir hastanede dünyaya gelen iki aylık bebek Hasan Barış Kılınç'ta, kalp rahatsızlığı tespit edildi.

Tedavisi bir süre burada devem eden ve ileri tetkikin yanı sıra yoğun bakım gerektiği için İstanbul'a sevkine karar verilen bebek için Sağlık Bakanlığından ambulans helikopter istendi.

Samsun'dan hareket eden ambulans helikopter, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havaalanına zorunlu iniş yaptı.

İki aylık bebek buraya gelen başka bir ambulans helikopterle başarılı bir şekilde İstanbul Gaziosmanpaşa Özel Yüzyıl Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Barış Zonguldak İstanbul Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

HAMİLELİK BELİRTİLERİ NE ZAMAN BAŞLAR? #129328 Hamilelik belirtileri neler? Regl Döneminde Tampon Kullanmak Zararlı mıdır? Tampon kullanmanın riskleri var mı? Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title