Haberler

Amasra'da Dalga Faciası

Bartın'da, Balık Tutmak İçin Deniz Kenarındaki Kayalıklara Giden ve Aniden Ortaya Çıkan Dev Dalganın Kayalıklara Vurması Sonucu Denize Düşen 6 Kişiden 4'ü Kurtuldu. Olayda, Serkan Bozkır Hayatını Kaybetti. Denizde Kaybolan Mehmet Yıldırım İçin Arama Çalışması Başlatıldı.

Bartın'da, balık tutmak için deniz kenarındaki kayalıklara giden ve aniden ortaya çıkan dev dalganın kayalıklara vurması sonucu denize düşen 6 kişiden 4'ü kurtuldu. Olayda, Serkan Bozkır hayatını kaybetti. Denizde kaybolan Mehmet Yıldırım için arama çalışması başlatıldı.

Serkan Bozkır (28)'ın cesedi denizden çıkarıldı. Bozkır, toprağa verildi.

Denizde kaybolan Mehmet Yıldırım'ın (33) bulunması için başlatılan arama çalışmaları ise sürüyor. Sahil güvenlik ekipleri ve çevredeki balıkçıların arama çalışmaları devam ediyor. Mehmet Yıldırım'ın yakınları, Yıldırım'ın denize düştüğü bölgede bekleyerek çalışmaları yerinde izliyor. Arama çalışmaları şiddetli poyraz sebebiyle güçlükle yürütülüyor.

(MAO-SD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title