Haberler

Altın İnşaat Fuardan Memnun Ayrıldı…

Güncelleme:

'Temelinde Güven Var' sloganıyla Kayapa, Hasanağa ve Balkan bölgelerinde seçkin konut projelerine imza atan Altın İnşaat, Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'ndan memnun ayrıldı.

Fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerin stantlarına olan ilgisinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, fuar esnasında ciddi anlamda sıcak satış yaptıklarını ve projelerine olan ilginin fuar sonrasında da devam ettiğini söyledi.

Fuara; Altın Bahçe Evleri, Gold Life 2 Evleri, Gold Life Bulvar Evleri projeleriyle katıldıklarını dile getiren Mustafa Altın, projelerin tamamının şehrin batı yakasında yükseldiğini belirtti. Altın, "Şehrin batısında, stres ve gürültüden uzak yeni yerleşim yeri olacak olan Kayapa- Hasanağa ve Balkan Mahallelerindeki projelerimize hız verdik. Bunun en önemli sebebi ise bölgede emsalin az olması ve buna bağlı olarak da yeşil alanların fazlasıyla ön planda olmasıdır. Bu bölgeden şehrin her yerine ulaşım hızlı ve kolaydır. Aynı zamanda Kayapa-Hasanağa-Akçalar OSB ve TEKNOSAB'a yakınlığı da önemli bir avantajdır. Altın İnşaat olarak bu bölgedeki beyaz yakalı çalışanlar için doğacak konut ihtiyacını karşılamak için bölgede yapılanmamızı sürdürüyoruz" dedi.

16'ıncısı düzenlenen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile 4'üncü Rising City Gayrimenkul Fuarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mustafa Altın, fuarda gördükleri yoğun ilgiden mutlu olduklarını ifade etti. Fuarda katılımcı ve ziyaretçi anlamında bir azalma yaşandığını da kaydeden Altın, "Bana göre bu azalmanın iki temel sebebi var. Bunlardan birincisi; içerisinde bulunduğumuz ekonomik koşullar ve sektördeki daralma, bir diğeri ise fuar alanının fiziki yapısı ile altyapı sorunlarıdır. Bursa'nın daha modern ve daha büyük bir fuar alanına ihtiyaç duyduğu aşikar. Bu konuda BTSO başkanımız Sayın İbrahim Burkay fuar açılışında yeni bir fuar alanının müjdesini verdi. Bizler de bunun takipçisi ve destekçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Altın Hasanağa Kayapa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title