Haberler

Alternatif Sahne Tarantino'yu Ağırladı

Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Alternatif Sahne Günleri tüm hızıyla sürüyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Alternatif Sahne Günleri tüm hızıyla sürüyor. Sinema eleştirmeni ve Film Arası Dergisi editörü Dilek Karataş'la film okuması etkinliği sinemaseverler tarafından ilgi gördü.

Tekirdağ'da bir ilk olan etkinlikte, dünyanın en aykırı yönetmenlerinden biri olan Quentin Tarantino'nun filmlerine farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Dilek Karataş, ünlü yönetmenin filmlerinde vazgeçemediği özellikleri detaylarıyla açıkladı.

Şimdiye kadar 8 filme imza atan yönetmenin her filminin kült kategorisinde olduğunu dile getiren Karataş, Tarantino filmlerini farklı kılan noktaları sinemaseverlerle paylaştı.

Alternatif Sahne etkinlikleri Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Birbirinden kaliteli isimleri seyirciyle buluşturmaya devam eden Alternatif Sahne için ücretsiz davetiyeler, Namık Kemal Üniversitesi Müzik, Sinema ve Tiyatro Toplulukları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinden temin edilebilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Quentin Tarantino Süleymanpaşa Karataş Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title