Haberler

Alodif Fuarı İkinci Kez Alanya'da

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 2'ncisi düzenlenen ALODİF 2014, ilçe protokolünün katılımıyla kapılarını açtı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 2'ncisi düzenlenen 'Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı' (ALODİF) 2014, ilçe protokolünün katılımıyla kapılarını açtı.

Alanya Park Kestel Fuar Alanı'ndaki açılışa Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Vekili Ahmet Paşaoğlu, Ak Parti Alanya Belediye Başkan adayı Hasan Sipahioğlu, CHP Belediye Başkan adayı Şefik Türktaş, MHP Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve diğer davetliler katıldı.

FUARCILIĞIN ÖNEMİ ARTACAK

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarın ikinci yılında, 74 firma stantlarda sergiledikleri ürünlerle marka tanıtımı yaptı. Fuarın açılışında konuşan Kaymakam Erhan Özdemir, Alanya ülkemizin en büyük turizm merkezi. Ülkemize gelen turistlerin üçte biri Antalya'ya, Antalya'ya gelen turistlerin de üçte biri Alanya'ya geliyor. Turizme bu kadar hizmet veren ve gelir elde eden Alanya gibi bir yer yoktur. Yaz sezonu bittikten ve tesislerin kapısına kilit vurulduktan sonra en büyük işletmeden en küçüğüne kadar sorunlar yaşandığı bir gerçek. Alanya, turizm sürecinin 12 aya yayılması için ciddi anlamda emek vermekte. Bu fuar da böyle bir çırpınışın göstergesi. Fuarcılığımıza azami önem vereceğiz diye konuştu.

ALODİF fuarı, 9 Mart 2013 tarihine kadar 11.00-19.00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Özdemir Ak Parti Antalya Kestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title