Haberler

Alodif 2015 Açıldı

3. Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF 2015) açıldı.

3. Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF 2015) açıldı.

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım firmasınca düzenlenen fuarın, Kestel beldesi Park Karting Tesisleri'ndeki açılışına, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, firma temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Özdemir, fuarcılığın üreticiyle tüketiciyi ve pazarlamacıyı bir çatı altında buluşturan, tüm maliyetleri minimize edebilen, sektör ekonomisinin önemli bir giriş kapısı olduğunu söyledi.

Fuarcılığa önem verilmesi gerektiğini dile getiren Özdemir, "Sağımızda da solumuzda da havaalanı var. Ulaşım açısından fevkalade önemli bir merkez haline geldik. Uluslararası fuarcılığı Alanya'mıza taşımamız gerekiyor" dedi.

Alanya'nın, ülke ekonomisine sağladığı ortalama 5 milyar dolarlık döviz girdisiyle Türkiye'de dengi olmayan bir ilçe olduğunu belirten Özdemir, yaklaşık 700 konaklama tesisi ve 200 bin yatak potansiyeliyle ülkenin en büyük turizm merkezlerinden olduğunu ifade etti.

AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş ise bu yıl fuar alanının yüzde 80 dolduğunu ve 80 firmanın 62 stant açtığını kaydederek, fuarın 1 Mart'a kadar açık kalacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Erhan Özdemir Türkiye Kestel Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title