Haberler

Almanya'da PKK yanlıları sokağa döküldü! Polisin müdahalesi çok sert oldu

Güncelleme:

Almanya'da terör örgütü PKK'ya yönelik sık sık düzenlenen eylemlere bir yenisi daha eklendi. Terör sempatizanlığı yapan kişiler taşkınlık yapınca, polisin sert müdahalesi ile karşılaştılar.

Almanya'nın başkenti Berlin'de PKK yasağının kaldırılmasını isteyen binlerce kişi sloganlar ve marşlar eşliğinde terör propagandasında bulundu. Yürüyüş yaptıkları esnada taşkınlıkta bulunan göstericilerin arasında Avrupalı parti ve örgütlerin de olduğu aktarıldı.

POLİSTEN SERT MÜDAHALE

Eylem boyunca, terör örgütü PKK sempatizanlığı yapan kişilere bir müddetten sonra güvenlik güçleri müdahalelerde bulunarak, bazı kişileri gözaltına aldı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Almanya PKK Haberler

500

Yorumlar (5)

Ahmet Akyol:

Bunlar çok azarsa Almanya bunları sınırdışı eder.Türkiye ye girmeye çalışırlar.Kesinlikle bu hapishane kaçkınlarını ülkeye almasınlar.

27
3
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Ulan gitmişsin Almanya'ya; çalış, hayatını kazan, hayatını yaşa. Ne demeye benim ülkemi karıştırmaya çalışıyorsun bilmem kaç bin kilometre uzaktan?

24
2
yanıtYanıtla
Alper Cesmeci:

habere bak duyda inanma ne sert tepki vermisler

18
1
yanıtYanıtla
Orhan Erol:

ALMANYA sımdılık kullanıyor pkk almanyada hıcbısey yapamaz turkıye zanedıyorlar bı yere kadar

4
1
yanıtYanıtla
Pole star:

Almanyada yeni hükümetle birlikte bunlar daha da azacak...

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title