Haberler

Alman Hastanesi Tüp Bebek Merkezi 10 Yaşında... - Parkorman'da Düzenlenen ''Tüp Bebek Partisi''nde Bine Yakın Bebek Bir Araya Geldi

Alman Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, 10. yaşını bine yakın tüp bebek ve ailelerinin katıldığı ''Tüp Bebek Partisi'' ile kutladı.

Alman Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, 10. yaşını bine yakın tüp bebek ve ailelerinin katıldığı ''Tüp Bebek Partisi'' ile kutladı.

Parkorman'da düzenlenen partide konuşan Alman Hastanesi Tüp Bebek Merkezi kurucusu Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, 10 yılda 9 bine yakın tüp bebeğin dünyaya gelmesini sağladıklarını söyledi.

Bahçeci, bine yakın çocuk ve bebeği bir arada görmekten çok mutlu olduğunu belirterek, ''Bu kadar çok çocuğum olduğu için çok mutluyum'' dedi. Dünyanın ilk 3 tüp bebek merkezi arasında yer aldıklarını kaydeden Bahçeci, hem teknolojik donanım, hem uzman kadro, hem de fiziki ortam olarak sürekli yenilenmeyi ve gelişmeyi ilke edindiklerini anlattı.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, çocuklarla birlikte 10. yıl pastasını kesti.

Partide daha sonra, ilk kez bir tüp bebekler defilesi düzenlendi. Merkezde tüp bebek tedavisi sonrası dünyaya gelen 5-9 yaş arası 18 çocuk, mini bir defile sundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title