Haberler

Alkollü kaza yapan sürücü arkadaşının ehliyetini istedi, vermeyince de kahvehanesini basıp öldürdü

Güncelleme:

Adana'da alkollü araç kullanırken kaza yapan bir kişi, ehliyetini vermek istemeyen arkadaşının kahvehanesini basıp silahla öldürdü.

Adana'da alkollü araç kullanırken kaza yapan bir kişi arkadaşından ehliyetini istedi. Arkadaşı ehliyetini vermeyi kabul etmeyince kahvehanesini basıp silahla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay 15 Temmuz Çarşamba günü gece Çukurova ilçesi Kışla Mahallesi 4377 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Engin S. (26) alkollü araç kullanırken Menekşe Mahallesi civarında kaza yaptı. Genç adam telefonla arkadaşı Emrah Gülçiçek'i (29) arayıp "Kaza yaptım alkollüyüm senin ehliyetini kullanabilir miyim" dedi. Ancak Gülçiçek bunu kabul etmedi. Bu nedenle iki arkadaş arasında tartışma çıktı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Akşam saatlerinde yanına tabanca alan Engin S, Emrah Gülçiçek'e oturduğu kahvede ateş ederek kaçtı. Karnından vurulan Emrah Gülçiçek, olay yerinde yaşamını yitirirken Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Alkollü kaza yapan sürücü arkadaşının ehliyetini istedi, vermeyince de kahvehanesini basıp öldürdü

TUTUKLANDI

Polis, yaralama, tehdit, uyuşturucu, hakaret ve hırsızlık gibi suçlardan kaydı bulunan Engin S'yi gerçekleştirildiği operasyonda yakaladı. Sorgusu tamamlanan katil zanlısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

15 Temmuz Emrah Haberler

500

Yorumlar (21)

lkdfqlkjasdfasd:

bu adanayi ulkeden atsinlar, suriyeye versinler de kurtulalim.

21
3
yanıtYanıtla
oguz:

adam suc makınası zaten verin cezayı ömrü cezaevinde gecsin bir daha cıkmasın

21
0
yanıtYanıtla
.:

ALLAHIN KROLARI MEMLEKETİMİZİ NE HALE GETİRDİNİZ .

15
1
yanıtYanıtla
xx:

idam idam

14
1
yanıtYanıtla
ANKARA:

BİR dizi ile insanları böyle yaptılar herşyin devlet elinde oldğu tek kanallı günler adamlık insanlık öğretirdi diziler programlar şimdi tamemen suça teşvik eden yapıtlar 01 adanaymış alın size bedelleri

9
4
yanıtYanıtla
haylaz:

ölene yazık olmuş vuran ise en büyük cezayı hak ediyor. ancak cezalar yetersiz olunca suç işleme oranı yüksekliyor

10
0
yanıtYanıtla
...:

ŞAŞIRDIKMI. . HAYIR. .

9
0
yanıtYanıtla
:

Eeeee kendince hızlı yaşadın dimi?Gel gör ki hapisten çıktığında gençlik gitmiş olacak, ah vah edip kafayı yerlere vuracaksın. Ama iş işten geçmiş olacak, herkesin gözünde katil, işe yaramaz toplumda değeri olmayan biri olarak kalacaksın. İşe yaramaz parazit organizma, yeni hayatında bol bol mutsuzluklar diliyoruz sana...

9
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Adanadan kurbanlık alacaktım vaz geçtim başka şehirden alacagım

6
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Adana mı yanlışınız vardır Adana çok temiz bir ildir. Sütte leke bulunur Adana da bulunmaz. Olaysız memleket. . . En sakin semtleri Hürriyet mahallesi, Yüreğir ve kiremithanedir.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title