Haberler

Ali Bakan: "Bir Caddeye 15 Hastaneyi Koyarsanız Elbet Trafik Keşmekeş Olur"

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, "Siz bir caddenin üzerine 15 tane hastaneyi koyarsanız elbet trafik keşmekeş olur" dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, "Siz bir caddenin üzerine 15 tane hastaneyi koyarsanız elbet trafik keşmekeş olur" dedi.

Ali Bakan, Darende ve Kuluncak ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Darende ilçesini ziyaret eden Bakan, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve İlçe yönetimi tarafından karşılandı. Bir süre sohbet ederek dinlenen Bakan ve beraberindekiler, daha sonra Hulusi Efendi Vakfı'nı ve Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti. Daha sonra Kuluncak ilçesini de ziyaret eden Ali Bakan, burada da Kuluncak İlçe Başkanı Nurettin Akbulut ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ali Bakan, Darende ve Kuluncak ilçelerinde ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, delegelerden yapılacak seçimde mutlaka ehliyetli, dirayetli, kişilikli bir başkan seçmelerini istedi. Verecekleri oyların vebali olduğunu hatırlatan Bakan, amca dayı, konu komşu, hısım akraba gibi kriterleri bir kenara bırakmalarını isteyerek, "İşi ehil olana verin" uyarısında bulundu.

2014 Mart ayı içinde yapılacak seçim çok önemli olduğunu vurgulayan Bakan, "Yapılacak bu seçim Türk siyasetinde birtakım temel değişikliklere sahne olacaktır. Bu seçimin arkasından bir Anayasa değişikliği konusu meydana gelecektir. İkincisi ise Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacaktır. Bu seçim AK Parti ve Türkiye açısında çok önemli bir seçimdir. Sadece bir mahalli seçim olarak görmeyin. Bu seçimin önemi ileriki zamanlarda Türkiye'nin gündemine gelecektir. Şimdiye kadar AK Parti tarafından yapılan bütün icraatların temeli Anayasa ile alakalıdır. Biz bu anayasayı bu dönemde değiştirebilirsek 2023 yılına dünyanın saygın 12 ülkesi arasında olacağız. Ama biz bu anayasayı değiştiremezsek, Başbakan Tayyip Erdoğan'ı her zaman başımızda göremeyeceğiz. 50 sene başımızda göremeyeceğiz. Bunun gibi gelen insanlar belki yürekli, bunun gibi cesaretli olamayacaklar. Belki Anayasa değişirse, yani kurum ve kuruluşlar anayasal güvence altına alınırsa Türkiye'nin önü açılır. Yani her zaman biz Sayın Başbakanımız gibi böyle cesaretli, cesur bir başbakanı bulamayız. Dolayısıyla da bu Anayasa değişikliği Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Bir değişimin dönüşümün başlangıcı olacaktır. Burada alacağımız neticeler, Başbakanımızın anayasa değişikliğinde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde önünü açacaktır. Malatya için bu seçimin önemi şudur; iki caddenin arasına sıkışmış, doğu batı istikametinde uzayan bir şehir görünümündedir. Bu sağlıklı bir şehirleşme, sağlıklı bir yapı değildir. İçerisine girdiğinizde sanki 15 milyonluk İstanbul trafiğine girmişsiniz gibi trafiğin içerisinde boğulup kalıyoruz. Bunu biz yaptık. Burası bir İstanbul, Ankara değil, burası Malatya. Siz bir caddenin üzerine 15 tane hastaneyi koyarsanız trafik keşmekeş olur. Yeni bulvarlar, yeni caddeler açılmaz ise ve son 10 yıldaki yatırımları da tamamını Sümer ile Şeker'in arasına koyarsanız bu trafik çilesi çözülmez. Bunları bir eleştiri anlamında muhalefet anlamında söylemedik, sadece özeleştiri yaptık. Bunları dikkate alarak vicdanınızın sesini dinleyerek huzuru kalp içinde oylarınızı kullanınız" açıklamasını yaptı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Bakan Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title