Haberler

Ali Atay Yanındaki Bayana 'Kız Kardeşim' Deyince Ortalık Karıştı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, Taksim'de kol kola görüntülendiği bayanı "Kız kardeşim" diye tanıştırınca genç bayan, "Kim kimin kız kardeşi yok öyle bir şey!" diyerek tepki gösterdi.

Ali Atay, kol kola görüntülendiği kadın için "Kız kardeşim" dedi, genç kadın tepki gösterdi: "Kim kimin kız kardeşi!"

PATLAYAN FLAŞLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Bir süredir "Maral" dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya'yla aşk yaşayan Ali Atay, geçtiğimiz gece eğlence turundaydı. Sabaha karşı saat 04.30'da Asmalımescit'te genç bir kadınla kol kola görüntülenen ünlü oyuncu, aniden patlayan flaşlarla ne yapacağını şaşırdı.

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Atay, "Kolunuza giren hanımefendi kim?" sorusuna "Kız kardeşim" yanıtını verdi. Genç kadın ise bu sözleri duyunca tepki gösterdi, "Kim kimin kız kardeşi, yok öyle bir şey" dedi.

" HATA YAPIYORSUNUZ"

Bir mekandaki partiye giden ikili, ardından başka bir bara geçti. Ali Atay, sabaha karşı tek başına evinin yolunu tuttu. Birlikte görüntülendiği kadın ise mekândan ayrılırken fotoğraflarını çeken muhabirlere "Hata yapıyorsunuz, gidin onu takip edin. Ben kız kardeşi falan değilim. Her duyduğunuza inanmayın. Hadi şimdi size iyi sabahlar" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hazal Kaya Ali Atay Taksim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

nevzat ekmiş Mobil-ANDROID:

bidahaki sefere annem derse hiç şaşmayın olur olur

28
2
yanıtYanıtla
ADAM OL:

Adam ol da sahip çık, sahiplenemiyorsan da yeme bu naneyi

23
3
yanıtYanıtla
TOSE:

Yavhuu, YENGEM Falan deseydin, kıvırması kolay olurdu! Yengen dedim yanlış anlaşılmış derdin . !

16
1
yanıtYanıtla
gundi:

çocuk kız kardeşim diyor kız ne kız kardeşi diyor bu mundarlarıda bizim ezik basın haber yapıyor ALLAH bela nızı versin hemde bin türlü

12
5
yanıtYanıtla
boz kurtMobil-ANDROID:

sanat camiasında kimin eli kimin cebinde belli değil çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlardı bunlarda bizim insanımız izliyor ve bazılarında bunları örnek alıyor allah sonumuzu kayır etsin

14
3
yanıtYanıtla
Muhammed:

kardeş ayağı göz ayağı :D:D

12
2
yanıtYanıtla
gotzeMobil-ANDROID:

fuhuşa aşk , adiliğe sevgi dediler...

8
3
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

iyi demissin kiz bu salaklara meze de olmayin meshurlar diye pesinlerinde sanmasinlar herkesi..yok anam yok bacim yok kuzen yok komsu kizi yuhhhh

9
2
yanıtYanıtla
remzimobilWeb@haberler.com:

Ünlü olfun gız hadi iyisin

6
1
yanıtYanıtla
ADEM-HAVVA:

BÜTÜN İNSANLAR KARDEŞTİR. . . .

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title