Haberler

Ali Ağaoğlu'nun Damadı, Eşine 3 Milyon TL'lik Yüzük Taktı

Güncelleme:

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kızını evlendirdi. Pahalı hediyelerin havada uçuştuğu düğünde damat, eşine 3 milyon TL'lik yüzük taktı.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, kendisi gibi müteahhit bir ailenin ferdi olan Koray Kırcal ile dünya evine girdi. Pazar akşamı Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğünde Koray Kırcal, düğünde eşi Sena Ağaoğlu'na 3 milyon TL değerinde 12 karatlık tek taş yüzük taktı.

HİÇBİR MASRAFTAN ÇEKİNMEDİLER

Dillere destan bir düğün ile evlenen Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal ile evlendi. Hiçbir masraftan çekinilmeden düzenlenen düğünde Sena ve Koray Kırcal çiftinin düğünleri Çırağan Sarayında yapıldı.


KORAY KIRCAL KİMDİR?

Pazar akşamı gerçekleşen düğünün ardından Koray Kırcal hakkında bilgilerde yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Koray Kırcal, Koç Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Bunun yanında Oxford Üniversitesi'nde ingiliz dili edebiyatı, Georgetown Üniversitesi'nde halkla ilişkiler, Yale Üniversitesi'nde ekonomi ve Kaliforniya Üniversitesi'nde yönetim alanında tahsil gördü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çırağan Sarayı Ali Ağaoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title