Haberler

Aleyna Tilki'nin "Dipsiz Kuyum" Adlı Şarkısı Davalık Oldu

Güncelleme:

Aleyna Tilki, seslendirdiği "Dipsiz Kuyum" şarkısını izin almadan yayınladığı ve kazanç elde ettiği iddiasıyla Tolga Kahraman'a ve Apple şirketine dava açtı.

Aleyna Tilki, söz-müziği Emrah Karaduman'a ait "Dipsiz Kuyum" şarkısını izin almadan kendi platformunda yayımladığı ve kendi müzik paylaşım platformunda satışa çıkardığı iddiasıyla, Tolga Kahraman ile Apple şirketine dava açtı.

DİLEKÇE SUNDULAR

Emrah Karaduman'ın avukatı tarafından İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne sunulan dilekçede, "Dipsiz Kuyum"un söz, müzik ve aranjmanının Karaduman'a ait olduğu belirtildi.

Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' Adlı Şarkısı Davalık Oldu

AVUKATI ŞU SÖZLERLE OLAYI AÇIKLADI

Eserin müvekkili adına MESAM'da kayıtlı olduğunu belirten avukat Alparslan Berber, dilekçenin devamında şöyle dedi:

"Eser 'Emrah Karaduman-Dipsiz Kuyum. Feat Aleyna Tilki' adıyla YouTube'da video klip olarak yayımlanmıştır. Tolga Kahraman, bu eserin birçok kısmını YouTube'dan alıp, Aleyna Tilki'nin hiçbir şekilde tasvip etmediği görüntüsünü ve ismini de kullanarak 'dipsiz kuyu feat. Tolga Kahraman' adıyla izinsiz şekilde tekrar yayımlamıştır. Dava konusu eser Tolga Kahraman'ın müzik paylaşım platformu iTunes Stores'da satışa çıkarılmıştır. Apple Teknoloji şirketi de bu parçayı kendisine ait platformda satışa çıkarmadan önce Tolga Kahraman'dan esere ait hiçbir yasal belge ibraz etmesini istememiştir. Ayrıca bu eserin telif haklarının kime ait olduğu ile ilgili hiçbir araştırma gereği duymamıştır. Apple Teknoloji ile Tolga Kahraman bu şekilde haksız kazanç elde etmiştir. Bundan dolayı şimdilik 50 bin lira manevi tazminat ve tespit edilecek ceza bedelinin davalılardan tahsilini istiyoruz."

Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' Adlı Şarkısı Davalık Oldu

Davanın sonucunda ne olacağı ise merak konusu oldu.

Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' Adlı Şarkısı Davalık Oldu

Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' Adlı Şarkısı Davalık Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Apple Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

vc:

suda kendini nimetten sayıyor

8
2
yanıtYanıtla
Ah be gülüm ...:

Kiz Apple gibi bir firmayi telif hakkindan yakalamissin , 50 Bin TL nedir ? 50 Milyon Dolardan baslar bu isler Amerikada .

7
1
yanıtYanıtla
brain free:

ay yeminlen beyin bedava. Paranin bi degeri yok falan diyoruz da 50 bin nedir allah askina. Dalga mi geciyon bin yazacagina milyon yazacakti herilt. bizi somuruyolar yeterince aleynacim. yuklen biraz sunu 5 milyona cekelim

yanıt2
yanıt1
Erci:

hic sevmiyorum bu kizi, simarik sacma bir COCUK bu kiz, anlamiyorum neden bu kizi sani ahim sahim birseymis gibi zirt pirt gündeme getiriyorsunuz, bunu simartan meshur eden sizsiniz.

6
2
yanıtYanıtla
gaye:

acıdım

3
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

yine mi. bu kız çocuğu. uslanmıyor. eline şeker verin ağlamasın.

4
0
yanıtYanıtla
by:

PARA BENDE :)

1
2
yanıtYanıtla
Firat:

Onlar parayla zengin biz gönülden zenginiz. Maasimiz -1200-1500 biz huzur bulabiliyoruz onlar milyon para kazaniyormar ve gecinemiyorlar.

0
3
yanıtYanıtla
zaho:

asıl aç olanlar avukatları

2
1
yanıtYanıtla
Aleyna tilki:

Adalet peşinde bil ki

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title