Haberler

Şahin Kendirci, Aleyna Tilki ile Aşk Yaşadığı İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Son dönemin en popüler isimlerinden Aleyna Tilki'nin, 'Müslüm' filminde rol alan Şahin Kendirci ile aşk yaşadığı iddia edildi. Her iki taraf da iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Ünlü popçu Aleyna Tilki ile 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci arasında aşk yaşandığı ileri sürüldü. Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci tarafından iddiaların asılsız olduğu açıklaması geldi.

"TANIŞMIYORUZ BİLE"

Kanal D'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına bağlanan ve gündemi meşgul eden iddialar hakkında açıklamalar yapan Şahin Kendirci, "Bu haberlere sadece sustum. Çünkü ben annemin babamın yanında böyle şeyleri konuşmaktan utanırım. Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz. Ben sizin elinizde büyüdüm zaten benim küçüklüğümü biliyorsunuz. Kendisi meslektaşımdır, yaptığı işi de beğeniyorum, saygı duyuyorum ama tanışmıyoruz bile" dedi.

Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci'den Aşk İddialarına Cevap Geldi

"ÇOK UTANIYORUM"

Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilen Şahin Kendirci, açıklamalarına devam ederek "Bu söylentiler nereden çıktı ben şaşırdım yani. Sosyal medyadan yazıyorlar 'Bu gerçek mi?' diye. En son size bağlanayım açıklama yapayım dedim. Bu durumlar bizim aile için yanlış durumlar. Şimdi ben konuşuyorum böyle telefonda ama annem babam yanımda çok utanıyorum."

Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci'den Aşk İddialarına Cevap Geldi

ALEYNA TİLKİ CEPHESİNDEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Şahin Kendirci tarafından yalanlanan konu ile ilgili Aleyna Tilki tarafından da açıklama geldi.Genç popçunun menajerlik ajansı Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci'nin aşk yaşadığı iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şahin Kendirci Aleyna Tilki Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (47)

ASLI:

YA BIRAKIN DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE. ALEYNA''DA BİR DÜNYA STARI OLACAK KAPASİTE VAR BU ÇOCUK KİM YAAA. . .

2
63
yanıtYanıtla
mühendis:

akıllı çocuğun hali başka helal sana şahin

37
2
yanıtYanıtla
tunctunc:

Bence Medyanin pisliginden ba$ka bir $ey degil.

30
0
yanıtYanıtla
ferhat:

bu kız bu cocuga sümügünü atmaz

11
16
yanıtYanıtla
Kahraman:

O kız kurban olsun o çocuğa

yanıt7
yanıt0
Njhuy:

Hiç belli olmaz kardeş gönül bu her şeye konar

yanıt3
yanıt0
AHAHHAH:

AHAHHAH ULAN KARGALAR BILE GULER BU HABERE SIRF GUNDEM OLMAK ICIN BU KADAR KOMIKLESMEYIN

23
0
yanıtYanıtla
reis:

dünya bana ben aleynaya hastayım ah ah

3
13
yanıtYanıtla
ŞAHİN KENDİRCİ YE:

KARDO ANLATMA KENDİNİ BİZ SENİN NERELERDEN GELDİĞİNİ BİLİYORUZ. ERKEK HALİNLE UTANMAN YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİNİ YANSITMIŞ. YAPIMCILARA SENARİSTLERE ANASIYLA BERABER KENDİNİ PEŞKEŞ ÇEKENLER YIKILSIN

15
1
yanıtYanıtla
Ali İhsan EROĞLU:

şu kızı da meşhur ettiler ya helal olsun bizim basınımıza, hareketleri 9 yaşındaki çocuktan daha çocuksu ne günlere kaldık yarabbi, benim bildigim sanatçı ağır başlı efendi konuşmasını bilen oturmasını kalkmasını bilen şımarmayan tip insanlardır gerisi teferruat.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title