Haberler

Alex: Planlarımızı Beraberlik Üzerine Yapmıyoruz

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Kaptanı Alex, Galatasaray Maçında Alınacak Bir Beraberliğin Kendilerine Şampiyonluk Yolunda Avantaj Sağlayacağını Bildiklerini, Ancak Yine de Planlarını Beraberlik Üzerine Yapmadıklarını Söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex, Galatasaray maçında alınacak bir beraberliğin kendilerine şampiyonluk yolunda avantaj sağlayacağını bildiklerini, ancak yine de planlarını beraberlik üzerine yapmadıklarını söyledi.

Brezilyalı futbolcu, FB TV'de yayınlanan ''Kaptan Köşkü'' programında yaptığı açıklamada, hafta sonundaki derbi maça galibiyet için çıkacaklarını ifade ederek, ''Çekişmeli bir maç olacak. Bu maçtan sonra iki takımın da yapacağı 2'şer maçı daha olacak, ancak derbiyi kazanacak ekibin, şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atacağını söyleyebilirim'' dedi.

Alex, derbi maçla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

''Beraberliğin bizim adımıza bir avantaj yaratacağı bir gerçek, ama biz maça hazırlanırken planlarımızı kesinlikle beraberlik üzerine yapmıyoruz. Beşiktaş maçında olduğu gibi, rakibimizin gücünü, etkili oyuncuları olduğunu biliyoruz ve rakibimizi nasıl etkisiz hale getirebilir, kendi gücümüzü sahada nasıl kullanabiliriz diye düşünüyoruz. Maça elbette galibiyet için çıkacağız ama bu olmadığı sürece de beraberliğin işimize yaradığını unutmayacağız.''

Alex, derbi maçla hakemlerden beklenti konusunda da şunları söyledi:

'Bir hakem, ülkenin en büyük derbisini, en büyük maçını yönetmeye çalışıyorsa, elbette ki kalitesi vardır. Bu yüzden de hataları olabilir, fakat iyi niyetle, gördüğünü çalarsa, bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Biliyorum ki gerek bizim takımdaki futbolcular, gerekse Galatasaraylı futbolcular hem birbirlerine, hem de sahada düdük çalacak hakeme yardım etmek için ellerinden geleni yapacaktır. Önemli olan, bu konuda herkesin iyi niyetli olması.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title