Haberler

Alex: Kaliteli Olduğumuzu Göstereceğiz

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Brezilyalı Kaptanı Alex de Souza, Rakipleri Fc Chelsea Hakkında, 'Favorinin Chelsea Olduğu Gerçek. Kendi Kalitemizi Sahaya Koymaya Çalışacağız.' Dedi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeki rakipleri FC Chelsea hakkında, ''Favorinin Chelsea olduğu gerçek. Kendi kalitemizi sahaya koymaya çalışacağız. Herkesin düşündüğünden farklı şeyler yapmaya çalışacağız. Bizim de kaliteli olduğumuzu onlara göstereceğiz'' dedi.

Alex de Souza, FB TV'de yayınlanan Kaptan Köşkü programında, Turkcell Süper Lig'de bundan sonraki sürece ilişkin, ''Bizim için zor ve sıkıntılı bir dönem olacağını biliyoruz. Bizim takım olarak yapmamız gereken, bu dönemde maç maç, adım adım gitmek'' dedi.

Brezilyalı yıldız, daha sonra şunları kaydetti:

''Bizim için önemli olan Konyaspor maçıydı. Bunu iyi bir şekilde atlattık. Şimdi önümüzdeki Kasımpaşa maçına bakıyoruz. Adım adım gidersek, yolumuz kısaldıkça, hedefimize biraz daha yaklaşacağız. Bizim için gerekli üç puanları topladığımız zaman, kendimize olan güvenimiz daha da artacak''

Türkiye'de bir çok stattaki saha zemininin kötülüğünden yakınan Alex, Futbol Federasyonu'ndan, saha zeminlerinin düzeltilmesini istedi.

Brezilyalı yıldız, şunları kaydetti:

''Türkiye Ligi de çekişme ve kalite bakımından İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya ile birliktedir diye düşünüyorum. Fark şuradadır ki, saha şartları, futbol oynama şartları, futbol oynamaya yaratılan şartlar... Sahalar ve statlar bu aradaki farkı biraz yaratır. Bu şartlar da düzeltildiği zaman, ben Türkiye Ligi'nin bu saydığım liglerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Türkiye Ligi gayet kaliteli bir lig.''

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam etmesinin, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yolunda bir dezavantaj getirip getirmediği yolundaki soruya ise Alex, ''Ben kesinlikle bir dezavantaj yaratacağını düşünmüyorum. Çünkü ikisinin farklı kulvarlar olduğunu biliyoruz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title