Haberler

Alex'i Uyutamadım

Dianne, Fenerbahçe'de Kalıp Kalmayacağı Merakla Beklenen Eşi İçin Kaybedilen Maçlar Sonrasının Kabus Gibi Geçtiğini Söyledi...

Dianne, Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merakla beklenen eşi için kaybedilen maçlar sonrasının kabus gibi geçtiğini söyledi...

Denizli travması bizi çok etkiledi. AZ Alkmaar maçında Alex’in ıslıklanmasını bir türlü unutamıyoruz. Başkan Yıldırım alkışlarıyla ona destek oldu, ama bunun bir daha yaşanması ihtimali bizi çok düşündürüyor.

FENERBAHÇE taraftarı nefesini tutmuş Brezilyalı yıldız Alex’in F.Bahçe’de kalıp kalmayacağı konusundaki kararı bekliyor. Alex’in vereceği kararı kendisi de dahil, sarı lacivertli yönetim de bilmiyor.

Peki Alex ile neden henüz anlaşma sağlanamadı? Bu konudaki net bilgi Genel Yayın Yönetmenimiz Ertuğrul Özkök’ün dün Hürriyet’te yayınlanan köşesinde yer aldı. Özkök şunları yazıyordu:

"Biraz da takımdan bilgiler vereyim.

Alex’le henüz kesin bir anlaşma olmamış. İki yıl için, yıl başına 2.5 milyon Euro üzerinden sözlü bir anlaşma yapılmış, ama Alex son cevap için biraz süre istemiş. Galiba sorun onunla değil, eşiyle. Eşi Türkiye’yi çok seviyordu.

Ancak stattaki ıslıklama olayından sonra biraz soğumuş.

’Bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsak dayanamayız’ diyormuş. Yıldırım yine de kalacağını düşünüyor."

* * *

Alex ve ailesi geçtiğimiz günlerde Brezilya’ya uçtu. Ordan gelen bilgiler de Özkök’ün yazdıklarıyla birebir uyuşuyor. Alex’in eşi Dianne, Türkiye’den ayrılmadan önce F.Bahçeli yöneticilerle bir araya gelmiş.

Onlara neler anlattığı Brezilya’da da konuşuluyor. Dianne çocuklarının okulu için F.Bahçeli yöneticilere minnettar. Fenerbahçe yönetimi, Alex’in çocuklarını İstanbul’daki özel bir okula yazdırmış. Bu okula daha çok yabancı diplomatların çocukları gidiyor. Alex’in çocukları şimdiden hem Türkçe hem de İngilizce konuşmaya başlamışlar bile. Türkiye’de olmaktan, İstanbul’da yaşamaktan ve F.Bahçe’de oynamaktan çok mutlular.

Ama... İşin bir de aması var. İşte Dianne’nin anlattıkları..

 Eşim normal bir sporcu gibi değil. Diğer sporcular gibi kaybedilen ya da kötü oynanan bir maçı hemen unutamaz. Böyle bir maçtan sonra 24 saat uyku uyumuyor. 

Türkiye’de Alex’e karşı sert futbol oynanıyor. Hakemler buna göz yumuyor, tolerans tanıyor. 

Oysa Alex kavgayı sevmeyen bir futbolcu. Tüm bunlar onu sıkıntıya sokuyor. Evdeki huzurumuzu etkiliyor. 

Denizli’de kaybedilen şampiyonluk sonrası evde tam 1 haftamız uykusuz geçti. Bu yıl da aynı baskıyı hissettik. Puan farkı 9’lardan 2 puana kadar indi. Bizim uykusuz gecelerimiz yine başladı. 

AZ Alkmaar maçında Alex’in ıslıklanmasını bir türlü unutamıyoruz. Başkan Yıldırım alkışlarıyla ona destek oldu, ama bunun bir daha yaşanması ihtimali bizi çok düşündürüyor.

* * *

Dianne’nin anlattıkları böyle. Ayrıca Alex-F.Bahçe görüşmesinden dışarı sızanlar da var. Alex yaklaşık 3 ay önce yönetime bir teklif sunmuş. F.Bahçe yönetimi ise "Henüz vakit var" diyerek Alex’in bu teklifini görüşmemiş.

Burukluk işte burada başlamış.

Alex, "F.Bahçe Yönetimi beni gözden çıkardı" düşüncesiyle baş başa kalmış. Ve yurt dışından kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başlamış.

Alex’e 3 ülkeden teklif var. İngiltere (B.City) İspanya ve Almanya’dan. (H.Berlin) En iyi parayı ise B.City teklif ediyor.

* * *

Sarı lacivertliler, Brezilyalı oyuncu ve eşiyle ülkesine gitmeden önce bir araya gelmişler. Yaklaşık 12 saat süren toplantılar yapılmış. Ve sonunda Alex ailesi F.Bahçe’nin kendilerine gerçekten çok değer verdiğini bir kez daha görmüş. Ancak "O ıslık konusu" hala sıcaklığını koruyor. "Brezilya’ya gidelim. Biraz dinlenip düşünelim sonra kararımızı bildiririz" diye süre istemişler. Son gelen haberler ise olumlu görünüyor. O burukluk geride kalmış gibi...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title