Haberler

Alaşehir'de Bin 859 Er Yemin Etti

MANİSA'nın Alaşehir ilçesindeki, Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Alay Komutanlığı'nda acemi eğitimlerini tamamlayan bin 859 er için yemin töreni düzenlendi.

MANİSA'nın Alaşehir ilçesindeki, Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Alay Komutanlığı'nda acemi eğitimlerini tamamlayan bin 859 er için yemin töreni düzenlendi.

Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törenle, acemi eğitimlerini tamamlayan bin 859 er yemin etti. Eğitim Alay Komutanı Vekili Piyade Yarbay Yusuf Yeşil, 2'nci Ulaştırma Er Eğitim Taburu Komutan Vekili Ulaştırma Yüzbaşı Abdülrahim Güler ile yemin edecek askerlerin aileleri ve yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, temel eğitim gören bin 859 acemi er, silah ve Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresinde toplanıp, yemin etti.

Törende konuşan Piyade Yarbay Yusuf Yeşil, "Bugün Eğitim Alay Komutanlığı'na yeni katılan, 369'uncu dönem kısa dönem erler ve 1997/4 tertip 1'inci kademe erlerin ant içme töreni içi toplanmış bulunmaktayız. Toplam bin 859 askerimiz ant içecek. Canınızdan kıymetli çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de çocukların değerini çok iyi bilmekteyiz. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin fedakarlıkta ve davranışta örnek, dosta güven, düşmana korku veren mümtaz askerleri olarak vatani görevlerinizi yüce milletimize layık bir şekilde yapacağınıza olan inancım tamdır. Tüm şehitlerimizi buradan saygıyla anıyorum. Yiğit Mehmetçikler yolunuz açık olsun" dedi.

Törene Alaşehir ve çevresinde şehit yakınları ile gaziler de katıldı. Oğullarının yemin töreni için gelen ve geçmişte aynı alayda görev yapan babalara Yarbay Yusuf Yeşil tarafından onur belgesi verildi.

Tören geçişinin ardından yemin eden acemi erler, aileleriyle buluştu. Yemin töreninde Yarbay Yeşil, ailelerle yakından ilgilendi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Yeşil Alaşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title