Haberler

Alanyaspor, Adanaspor Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1. Lig takılarından Alanyaspor yarın sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig takılarından Alanyaspor yarın sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Alanyaspor, Adanaspor hazırlıklarını Konaklı Stadı'nda yaptı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Turuncu-yeşilli takım antrenmanı çıkış koşuları ve esneme hareketleriyle tamamladı. Antrenmanı Başkan Hasan Çavuşoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Mehmet Uslu, Enver Vural ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa izledi. Antrenmanı ziyaret eden Şimşekler Grubu lideri Fatih Aslan ve ekibi çalışma sonunda takıma tatlı ikram ederek futbolculara yarınki maç için başarılar diledi.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Adanaspor maçıyla tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Ligde inişli ve çıkışlı dönemler olabileceğini belirten Çavuşoğlu, "Kardemir Karabükspor maçında hakemin kötü yönetimiyle 3 oyuncumuz haksız yere kart görerek cezalı duruma düştü. Bu durum geçen haftaki Vartaş Elazığspor maçında da takımı olumsuz yönde etkiledi. Kardemir Karabükspor maçını alsaydık geçen haftaki Vartaş Elazığspor yenilgi bize çok sıkıntı yaratmayacaktı. Belki o moralle deplasmanda daha iyi bir maç çıkarabilirdik. Maalesef olumsuz şartlar Elazığ'a da yansıdı. Neticede çok fazla bir şey kaybetmedik. Adanaspor maçıyla tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Cezalı olmayan ve maça gelecek taraftarlarımızdan da takımlarını sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Çavuşoğlu Adanaspor Konaklı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title