Haberler

Genç Şarkıcı Aleyna Tilki'nin 2 Özel Koruması Etrafta Kuş Uçurtmadı

Güncelleme:

Aleyna Tilki, Alanya konseri dönüşü İstanbul havaalanında görüntülendi. Kendisine 2 özel koruma tutan Tilki'nin yanına kimse yaklaşamadı. Genç sanatçının kimden ya da neyden korunduğu ise merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde konser için gittiği Alanya'dan İstanbul'a dönen Aleyna Tilki havaalanında görüntülendi. Tilki'nin yanındaki 2 özel koruma dikkat çekti.

Alanya Konseri Dönüşü Görüntülenen Aleyna Tilki'nin Kendisine 2 Özel Koruması Dikkat Çekti

YANINDA KUŞ UÇURTMADILAR

Yolculukta da genç şarkıcıya eşlik ettikleri öğrenilen özel korumalar, havaalanında Aleyna Tilki'nin yanına kimseyi yaklaştırmadı. Aleyna'nın kimden ve neyden korunduğunu ise merak ettirdi.

Alanya Konseri Dönüşü Görüntülenen Aleyna Tilki'nin Kendisine 2 Özel Koruması Dikkat Çekti

"DIŞARDAN TAKVİYEYE GEREK YOK"

Aleyna tilki, sosyal medyada kısa sürede yayılan ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen videosu için açıklama yapan genç şarkıcı, "Dışarıdan takviye almama gerek yok, kendi kendime mutlu olabiliyorum. Mutlu olamayanlar düşünsün." dedi.

Alanya Konseri Dönüşü Görüntülenen Aleyna Tilki'nin Kendisine 2 Özel Koruması Dikkat Çekti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aleyna Tilki İstanbul Alanya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

AÇIK SÖZLÜ:

Ah be! Acun böyle sonradan görmeyi kalktın başımıza ünlü yaptın. Yakışmadı sana. . .

12
2
yanıtYanıtla
Fahrettin:

Bu kızı niye çekemiyor bizim kezbanlar.

3
9
yanıtYanıtla
Buse:

Hadi ordan

yanıt2
yanıt4
Büşra:

Cekememezlik degil bu kiza uzuluyoruz su an okul okuyor olmasi lazim onun ileride bu meslekte tutunacagi ne malum nice buyuk sanatcilar kaybolup gitmedimi hic degilse bi meslegi olmaliydi gelecege dair planlari olmaliydi kiskanmak degil acımak üstelik kezban da değliz cok sukur :)

yanıt4
yanıt0
Fahrettin:

Büsra hanim güzel yanıt :)

yanıt1
yanıt0
Rıza Hamzaoğlu:

neresi güzel bunun. donuk bakışlı, bir sıcaklığı yok ki. .

8
1
yanıtYanıtla
Zor:

Aleyna Seni bile bu millet şarkıcı görüyorsa vah bu milletin halı. Ferdi Tayfur Neşet Ertaş Selda Bağcan Dilberay orhan Gencebay gibi sanatçılar nerede o eski sanatççılar milletin sanatçı anlayışı bitmiş tenikeden ses çıkaran olsa onunda sanatçı görür bu millet.....

8
1
yanıtYanıtla
aliveli4950:

ne çirkin bi kız yaa

8
1
yanıtYanıtla
Buse:

Korkak tavuk

6
2
yanıtYanıtla
KUSTUM:

Kim bu zavallı

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title