Haberler

Alanya'da Zabıta Haftası Etkinlikleri

Alanya Belediyesi Zabıtası, Zabıta haftası kapsamında Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve Jandarma Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Mehmet Ay’ı ziyaret etti.

Alanya Belediyesi Zabıtası, Zabıta haftası kapsamında Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve Jandarma Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Mehmet Ay'ı ziyaret etti.

Zabıta Teşkilatı 190. yaşını kutlamaya devam ediyor. Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ile birlikte ilk ziyareti Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'e yaptı. Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Tanrıseven, zabıtaların da bir kolluk kuvveti olduğunu ifade ederek diğer kolluk kuvvetleri gibi insanların huzuru için çalıştığını söyledi.

Başkan Yücel: " Zabıta birimimiz belediyemizin aynasıdır"

Zabıta personeli Kaymakam Tanrıseven'den sonra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Zabıta teşkilatının 190. yıl dönümünü kutlayan Yücel, " Zabıta birimimiz, Belediyemizin aynasıdır. Toplumla en çok iç içe olan, toplumun sağlığı, huzuru ve mutluluğu için çalışan bir birimimiz. Bugüne kadar göstermiş oldukları çalışmalarından dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyet ve Jandarma'ya ziyaret

Encümen üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Mehmet Ay'ı ziyaretlerinin ardından şehir içinde araç konvoyu gerçekleştirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel Mehmet Kula Mehmet Ay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title