Haberler

Akyazı'da Bedensel Engellilere Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Sakarya'nın Akyazı İlçesinde 16 Bedensel Engelliye Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 16 bedensel engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Akyazı Merkez aile parkında düzenlenen törende Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından gönderilen 16 tekerlekli sandalye Akyazı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verildi.

Bedensel Engelliler Derneği Genel Başkanı Kemal Demirel, 7 yıldan bu yana haftada 3 bin kilometre yol katederek 75 ile ve yüzlerce ilçede bedensel engellilerin yardımına koştuklarını belirterek, “Bu yıl 3 bin kişiye tekerlekli sandalye başta olmak üzere pek çok konuda yardım dağıtmaya karar veren derneğimiz bu konuda sağlıklı bir çalışmanın yapılması için resmi makamların ihtiyaç sahibi engellilerin tespitleri konusunda yardımcı olmaları gerekmektedir. Derneğimiz kendi ekonomik gelirleri sayesinde ayakta durmayı ve kimseye muhtaç olmadan engellilere yardımlarını sürmeye kararlıdır” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise engellilere yardımlarının devam edeceğini ifade ederek, her zaman onların yanlarında olduklarını kaydetti. Konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler Başkan Yazıcı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

(AY-İÇ)

24.11.2007 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title