Haberler

Aksaray'dan Suriye'ye 6 Tır Yardım Malzemesi

Aksaray'da İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından toplanan 6 Tır dolusu yardım malzemesi dualar eşliğinde Suriye’ye gitmek üzere yola çıktı.

Aksaray'da İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından toplanan 6 Tır dolusu yardım malzemesi dualar eşliğinde Suriye'ye gitmek üzere yola çıktı. Cumartesi Pazarı içinde, yapılan yardımlar Tırlara yüklendi. Kuru bakliyat, yorgan, bebe bisküvisi ve çeşitli gıda maddeleri ile doldurulan 6 Tır yapılan duaların ardından yola çıktı. Burada bir açıklama yapan İHH Aksaray Yetkilisi İsmail Şenol Korkmaz, Aksaray'ın bir yardım rekoruna imza attığın belirterek, "Sana İhtiyacım Var', 'Komşuluk Hakkı' Kampanyası çerçevesinde yapılan yardımlar bugün yola çıkıyor. Bugün Aksaray rekor düzeyde bir yardıma imza atmış bulunuyor. Bu gönderdiğimiz turdaki yardımlara özellikle ilçelerimiz çok büyük katkı sağladı. Kuru gıda, bebe bisküvisi, un, giysi, battaniye, yorgan, özellikle bakliyat gibi gıda maddeleri de mevcut. Daha önce 12 Tır göndermiştik. Şimdiki 6 adet tır ile birlikte 18 tır yardım Suriye'ye ulaşmış olacak" dedi.

Konuşmaların ve yapılan duaların ardından Tırlar Aksaray'dan ayrıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title