Haberler

Aksaray'da Metef Fuarı Açıldı...

Aksaray'da Düzenlenen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (Metef) Açıldı.

Aksaray'da düzenlenen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (METEF) açıldı.

Kültürpark Düğün Salonu'ndaki fuarın açılışına Aksaray Valisi Sebati Buyuran, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali İnlek, Emniyet Müdürü Sabri Yakar, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı. Fuarın açılış kurdelesini kesen Vali Sebati Buyuran, fuarların ve üretimin bir bölgenin gelişimi için çok önemli olduğunu belirterek, "Çalışan ve üreten ülkeler dünyada söz sahibidir. Üretmek ve ürettiği ürünleri fuarlarda halk ve iş dünyası ile paylaşmak çok önemlidir. Gençlerimiz üretmeye, teknolojiyi kullanmaya ve vizyonlarını her zaman geniş tutmaya özen göstermelidir" dedi.

Açılış sonrasında fuarda açılan standları gezen Vali Sebati Buyuran yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan bir çok firmanın da katıldığı fuarda Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin ürettikleri ürünler ve projeler de sergilendi.

(HÇ-FM)

29.05.2007 20:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title